Velvia Kappa Vinröd 50x230cm
Velvia Kappa Vinröd 50x230cm

Velvia Kappa Vinröd 50x230cm

rating Inga omdömen
52-583

79 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 2-7 vardagar

Liknande produkter

Gardinkappa i härligt mönster som skapar en ombonad känsla. Gardinkappan kan träs direkt på stången eller om du hellre vill använda fingerkrokar. Mått: 50x230 cm. 100% Bomull. 40 grader maskintvätt Tål strykning med mellanhög temperatur Klorblekmedel får ej användas Kemtvätt (Perkloretylen) Kan ej torktumlas.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Svanefors

År 1956 tog Svanefors form, med ett par vävstolar i kvarnen i Torestorp vävdes gardiner. Eftersom vattnet hette Svansjö och upphovsmakaren Svanhäll och verksamheten tog hjälp av forsen, blev Svanefors ett naturligt namn. På 90-talet upphörde egenproduktion och man gick över till grossistverksamheten & ett par år senare var det dags för unika, egenskapade mönster i trendiga färgskalor. Det blev en succé och utvecklingen satte fart.

Vi vill att alla ska hitta något speciellt hos oss, en personlig favorit helt enkelt. Därför strävar vi efter ett brett och välkoordinerat sortiment - från stilrena klassiker till starka karaktärer. Textilier och mönster som skiljer sig åt, men alltid med en sak som förenar dem - nämligen svensk design. Våra textilier finns i en rad varianter för hemmets alla rum. Tanken är att skapa en helhe och ta fram inredningsdetaljer som matchar och kompleterar varandra. Och allt ska ha den speciella känslan som är Svanefors signum - naturlighet och enkelhet.

Utförande
Bomull
Längd/Bredd (cm)
230 cm
Höjd (cm)
50 cm
Garanti
2 år
Produktfärg
Vinröd
Färgkategori
Röd
Material
100% Bomull
Färgmönster
Botaniskt
Mönsterupprepning
32
Ursprungsland
Pakistan