Tuva Gardinkappa Linnetyg Metervara Grå 50cm
Tuva Gardinkappa Linnetyg Metervara Grå 50cm

Tuva Gardinkappa Linnetyg Metervara Grå 50cm

rating Inga omdömen
52-547

359 kr

(inkl. moms)

Pris per meter

Skickas inom 2-7 vardagar
Missa inte tillbehören (Välj rätt antal i varukorgen):

Minsta antal för beställning av den här produkten är 4.

Liknande produkter

Gardinkappa på metervara i 100% tvättat lin. Linet ger kappan en naturlig struktur och rustik känsla. Kappans höjd är 50cm och har multiband i ovankant för att trä på gardinstången. Multibandet är en flexibel lösning som gör att gardinen kan hängas upp antingen med fingerkrokar, räkor eller direkt på en stång beroende på vilken typ av veck och vilket fall du vill ha på gardinen. Kan krympa 2-5% OBS. Vi ej tar emot returer på specialbeställningar så som gardintyg & metervaror eftersom vi klippt tyget efter din önskade längd. 40 grader skontvätt Tål strykning med hög temperatur Klorblekmedel får ej användas Kemtvätt (Perkloretylen) Kan ej torktumlas.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Svanefors

År 1956 tog Svanefors form, med ett par vävstolar i kvarnen i Torestorp vävdes gardiner. Eftersom vattnet hette Svansjö och upphovsmakaren Svanhäll och verksamheten tog hjälp av forsen, blev Svanefors ett naturligt namn. På 90-talet upphörde egenproduktion och man gick över till grossistverksamheten & ett par år senare var det dags för unika, egenskapade mönster i trendiga färgskalor. Det blev en succé och utvecklingen satte fart.

Vi vill att alla ska hitta något speciellt hos oss, en personlig favorit helt enkelt. Därför strävar vi efter ett brett och välkoordinerat sortiment - från stilrena klassiker till starka karaktärer. Textilier och mönster som skiljer sig åt, men alltid med en sak som förenar dem - nämligen svensk design. Våra textilier finns i en rad varianter för hemmets alla rum. Tanken är att skapa en helhe och ta fram inredningsdetaljer som matchar och kompleterar varandra. Och allt ska ha den speciella känslan som är Svanefors signum - naturlighet och enkelhet.

Utförande
Linne
Höjd (cm)
50 cm
Garanti
2 år
Produktfärg
Ljusgrå
Färgkategori
Grå
Material
100% Linne
Färgmönster
Enfärgat
Ursprungsland
Ryssland
Vikt per m2
245 g/m2