A&E Gardinkappa Bomullstyg Metervara Röd 45cm
  • −24%
A&E Gardinkappa Bomullstyg Metervara Röd 45cm
A&E Gardinkappa Bomullstyg Metervara Röd 45cm
  • A&E Gardinkappa Bomullstyg Metervara Röd 45cm
  • A&E Gardinkappa Bomullstyg Metervara Röd 45cm

A&E Gardinkappa Bomullstyg Metervara Röd 45cm

rating Inga omdömen
Rabatten slutar om:
50-735

166 kr 219 kr −24%

(inkl. moms)

Pris per meter

2023-10-08

Minsta antal för beställning av den här produkten är 4.

Liknande produkter

Klassiskt tryckt mönster i ny tappning. Kappmetervara med multiband i ovankant och fållad nederkant med grönt kantband, 45cm bred.

Multibandet är en flexibel lösning som gör att gardinen kan hängas upp antingen med fingerkrokar, räkor eller direkt på en stång beroende på vilken typ av veck och vilket fall man vill ha på gardinen. OBS. Vi ej tar emot returer på specialbeställningar så som gardintyg & metervaror eftersom vi klippt tyget efter din önskade längd. Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön. 40 grader skontvätt Tål strykning med mellanhög temperatur Klorblekmedel får ej användas Kemtvätt (Perkloretylen) Kan ej torktumlas.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Svanefors

År 1956 tog Svanefors form, med ett par vävstolar i kvarnen i Torestorp vävdes gardiner. Eftersom vattnet hette Svansjö och upphovsmakaren Svanhäll och verksamheten tog hjälp av forsen, blev Svanefors ett naturligt namn. På 90-talet upphörde egenproduktion och man gick över till grossistverksamheten & ett par år senare var det dags för unika, egenskapade mönster i trendiga färgskalor. Det blev en succé och utvecklingen satte fart.

Vi vill att alla ska hitta något speciellt hos oss, en personlig favorit helt enkelt. Därför strävar vi efter ett brett och välkoordinerat sortiment - från stilrena klassiker till starka karaktärer. Textilier och mönster som skiljer sig åt, men alltid med en sak som förenar dem - nämligen svensk design. Våra textilier finns i en rad varianter för hemmets alla rum. Tanken är att skapa en helhe och ta fram inredningsdetaljer som matchar och kompleterar varandra. Och allt ska ha den speciella känslan som är Svanefors signum - naturlighet och enkelhet.

Utförande
Bomull
Höjd (cm)
45 cm
Garanti
2 år
Färgkategori
Röd
Material
100% Bomull
Färgmönster
Mönstrat
Mönsterupprepning
64cm
Ursprungsland
Turkiet
Vikt per m2
175 g/m2