Garden24 LEDlist 3m 13W
Garden24 LEDlist 3m 13W
Garden24 LEDlist 3m 13W
  • Garden24 LEDlist 3m 13W
  • Garden24 LEDlist 3m 13W

Garden24 Ljusslang LED 3m 13W 3000K IP44

rating Inga omdömen
22-375

529 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 2-7 vardagar

Liknande produkter

Längd/Bredd (cm)
300 cm
Höjd (cm)
0,7 cm
Djup (cm)
1,5 cm
Färg på sladd
Svart
Effekt (Watt)
13W
Ljusflöde (Lumen)
169 lm
Spänning (Volt)
24V AC
Kapslingsklass
IP44
Garanti
5 år
Ljuskälla
Inbyggd LED
Material
Plast
Färgtemperatur
3000K
Spridningsvinkel
180°

Dekorativ ljusslang i LED från Garden24 från välkända varumärket Markslöjd. Slangen är platt och flexibel med en spridningsvinkel på 180 grader. Du monterar den enkelt med medföljande clips och det varmvita ljusskenet gör att denna ljusslang är perfekt att placera under ett räcke, under trappsteg eller under bänkskivan runt uteköket. 

Ljusslangen är 3 meter lång och har 2 x 30 cm kabel med snabbkopplingar för att enkelt kunna bygga vidare på ditt befintliga system från Garden24, eller för att koppla till en transformator om du inte har systemet sen tidigare. 

Den inbyggda ljuskällan i LED har en ljusstyrka på 169 lumen som du enkelt kan justera efter eget önskemål med dimmern som säljes som tillbehör. Då slangen är i högkvalitativ LED har den låg energiförbrukning och väldigt lång livslängd. Perfekt för att skapa en mysigt upplyst utomhusmiljö och för att belysa din uteplats i olika höjdnivåer! 

Tillbehör så som transformator, ljussensor, dimmer, förlängningskablar etc säljes separat. Se passande tillbehör under "Köp Till".

Garden24 - Trädgårdssystem från Markslöjd

Garden24 - Trädgårdssystem från Markslöjd

Garden24 är ett lättinstallerat belysningssystem för uteplats och trädgård, från välkända varumärket Markslöjd. Systemet drivs med 24 volt och är så enkelt att installera att ingen elektriker behövs! Välj och vraka mellan decklights till ditt trädäck, pollare till din uppfart och dina rabatter, dekorationsbelysning till uteplatsen samt spotlights för att belysa träd och växter. Systemet kan byggas upp till 50 meter från transformatorns placering utan risk för spänningsfall. 

Garden24 är inte bara enkelt att installera och har lampor i snygg design - det håller även extremt hög kvalitet! Därför ger Markslöjd dig hela 5 års garanti på alla systemets produkter. Komplettera ditt system med smarta lösningar så som dimmer, ljussensor med timerfunktion och/eller rörelsevakt. 

Eftersom systemet drivs med 24 volt behöver du köpa till en transformator. Det finns 2 olika storlekar att välja mellan; 36W och 60W. Vilken storlek du ska ha beror på hur många lampor du vill koppla in. Räkna ihop lampornas totala watt-antal och välj den transformator som passar bäst. Tänk på att aldrig belasta transformatorn över 90% av dess kapacitet. En överbelastad transformator kommer inte hålla utlovad livslängd och kan göra att du får spänningsfall, vilket i sin tur kan göra att lamporna inte lyser som de ska. Exempelvis om du vill använda 3 st markspotlights på 6W vardera: 3 x 6W = 18W - välj transformatorn på 36W. Behöver du hjälp med att räkna ut vilken transformator du ska använda så tveka inte att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig!

Här hittar ni alla produkter från Garden24: https://www.ljustema.se/148-garden24-marksloejd

Titta gärna på följande filmklipp för mer information om systemet samt för att få inspiration.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Prishistorik

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Längd/Bredd (cm)
300 cm
Höjd (cm)
0,7 cm
Djup (cm)
1,5 cm
Färg på sladd
Svart
Effekt (Watt)
13W
Ljusflöde (Lumen)
169 lm
Spänning (Volt)
24V AC
Kapslingsklass
IP44
Garanti
5 år
Ljuskälla
Inbyggd LED
Material
Plast
Färgtemperatur
3000K
Spridningsvinkel
180°