Storm taklampa Större

Storm Fönsterlampa 31cm

Ny

509 kr

inkl moms

Leverans inom 1-2 dagar

Mer information

Storm Fönsterlampa 31cm

Beskrivning

Snygga Storm fönsterlampa, från välkända Markslöjd, är en stilren lampa helt i metallfärgat glas. Glaset har en spegel-lik finish på utsidan och släpper genom en vacker ljusspridning. 

Denna fönsterlampa har takkopp och monteras med u-bygel direkt i taket. 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Diameter12cm
Höjd31 cm
MonteringSkruvas upp
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 40W
Sladdlängd1,5 m
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall/Glas
SockelE27
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningFast Installation
Färg på sladdTransparent

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.