• −20%

Ample Fönsterlampa Mässing

rating Inga omdömen
Rabatten slutar om:
25-560

479 kr 599 kr Spara −20%

(inkl. moms)

Leverans inom 2-7 dagar

Liknande produkter

Fina Ample, från PR Home, är en fönsterlampa i rå mässing metall. Sockeln sitter gömd långt in i lampan så att ljuskällan inte syns. Detta gör att du får ett mer riktat ljus och passar perfekt över arbetsytor, eller varför inte hängandes i fönstret och lys upp det du har på fönsterkarmen! 

Levereras med 3,5 meter lång sladd och stickkontakt för vägguttag. 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med en av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Vi rekommenderar ljuskällor i form av spotlights för ett perfekt riktat ljus! Se passande förslag under "Köp Till".

Klicka här för att lämna ett omdöme

PR Home

PR Home grundades 1983 och ligger, sedan starten, fortfarande kvar i Borås. I vårt sortiment från PR Home hittar du allt från vackra lampskärmar och  lampfötter till kompletta bordslampor och taklampor. De senaste åren har PR HOME även utvecklat ett sortiment för utomhusbelysning, kallat Outdoor. Här hittar du vackra taklampor för utomhusbruk som hjälper dig att höja mysfaktorn på din balkong eller uteplats. PR Home är välkänt för att ha många produkter i sitt sortiment som ha en industriell, råå finish men du hittar även många produkter som taklampor och lampskärmar i härlig textil så som sammet och linne. 

Diameter (cm)
7 cm
Höjd (cm)
15 cm
Sladdlängd (m)
3,5 m
Färg på sladd
Svart
Effekt (Watt)
Max 40W
Spänning (Volt)
230V AC
Anslutning
Sladd & stickkontakt
Energiklass
A++ - E
Garanti
2 år
Produktfärg
Råmässing
Färgkategori
Mässing/Guld
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall
Sockel
E27