Lennon Taklampa Grön

rating Inga omdömen
23-885

439 kr

(inkl. moms)

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Fina Lennon, från välkända CO Bankeryd, är en riktigt läcker takpendel i modern, tidlös och minimalistisk design. Denna fina taklampa är tillverkad av matt grönlackerad metall och har en textilkabel som är 1,20 meter lång. Placera flera i grupp över köksön eller matsalsbordet och skapa en häftig blickfång. 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med en av våra många ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Klicka här för att lämna ett omdöme

Diameter (cm)
14 cm
Höjd (cm)
28 cm
Sladdlängd (m)
1,2 m
Färg på sladd
Svart
Effekt (Watt)
Max 40W
Spänning (Volt)
230V AC
Montering
På takkrok
Garanti
2 år
Produktfärg
Grön
Färgkategori
Grön
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall
Sockel
E27

CO Bankeryd

CO Bankeryd är en del av varumärket Pholc som är ett svenskt designmärke, grundat 2015 i Bankeryd, Småland. CO Bankeryd och Pholc använder sig av svenska designers för att behålla det skandinaviska uttrycket och få fram lampor som passar bra in i våra svenska hem. Material som glas och metall, gärna de två kombinerat, men en riktigt elegant finish ser du ofta i en lampa från detta varumärke. Pholc har ambitionen att utveckla lampor för moderna utrymmen, baserat på god design och god kvalitet. Med ambitionen att göra skandinavisk design bedömbar för dem som verkligen uppskattar det. I Pholc / CO Bankeryd's sortiment hittar du mycket exklusiva lampor i originell design med mycket hög kvalitet!