Chimes Taklampa Dark Oak Större

Chimes Taklampa Dark Oak

23-548

Ny

699 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Fina Chimes, från Umage, är en riktigt läcker cylidnerformad takpendel i modern, minimalistisk design. Lampan är gjord av trä och har 3 meter lång sladd.

Chimes har integrerad (inbyggd) ljuskälla i LED och har en styrka på hela 220 lumen. Med sin färgtemperatur på 3000 Kelvin sprider den ett behagligt varmvitt ljussken. 

Specifikationer

Diameter (cm)3,5 cm
Höjd (cm)22 cm
Ljusflöde (Lumen)220 lm
Spänning (Volt)230V AC
MonteringSkruvas upp
AnslutningFast Installation
Garanti2 år
LjuskällaInbyggd LED
MaterialTrä
Färgtemperatur3000K
Färgåtergivning (CRI)80Ra

Umage

Umage slog genom stort med fjäderlampan Eos men i deras sortiment hittar du ett bra utbud av vackra lampor med elegant, dansk design och utförande i högsta klass! Umage har ett koncept som innebär att i stort sätt alla produkter i deras sortiment kan användas som taklampa, bordslampa, golvlampa eller vägglampa. Det enda du behöver göra är att välja vilket tillbehör du önskar. Umage's produkter levereras i snygga, slimmade förpackningar och produkterna kräver montering men tydliga instruktioner medföljer och vi kan garantera dig att det färdiga resultatet är värt jobbet! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.