Mer information

Charmiga Wells, från PR HOME, är en härlig fönsterlampa i metall med design inspirerad av en blomma. Låt denna romantiska fönsterlampa få lysa upp i dina fönster eller över en köksö och få en iögonfallande inredningsdetalj i ditt hem! 

Varje lampa är handgjord och har en unik och rustik finish. Insidan av skärmen är härligt guldfärgad, vilket både blir en snygg detalj men som också reflekterar ljuset vackert! Wells fönsterlampa levereras med 3,5 meter lång sladd och stickkontakt för vägguttag. 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". 

Specifikationer

Diameter24 cm
Höjd21 cm
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 25W
Sladdlängd3,5 m
ProduktfärgRosa
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelE27
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningSladd & stickkontakt
Färg på sladdSvart
Färgkategori (Sök)Rosa

PR Home

PR Home grundades 1983 och ligger, sedan starten, fortfarande kvar i Borås. I vårt sortiment från PR Home hittar du allt från vackra lampskärmar och  lampfötter till kompletta bordslampor och taklampor. De senaste åren har PR HOME även utvecklat ett sortiment för utomhusbelysning, kallat Outdoor. Här hittar du vackra taklampor för utomhusbruk som hjälper dig att höja mysfaktorn på din balkong eller uteplats. PR Home är välkänt för att ha många produkter i sitt sortiment som ha en industriell, råå finish men du hittar även många produkter som taklampor och lampskärmar i härlig textil så som sammet och linne. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.