Stratosphere Fönsterlampa Större

Stratosphere Fönsterlampa

22-718

Ny

599 kr

inkl moms

Leverans inom 2-7 dagar

Mer information

Fina Stratosphere, från välkända PR Home, i mässingsfärgad metall med två cirklar som möter varandra och skapar en unik och häftig design! 

Komplettera med en snygg och dekorativ ljuskälla i LED med låg energiförbrukning, inte utsöndrar värme och har långlivslängd för att få en riktig ögonfångare i ditt hem! Se passande förslag på ljuskällor under "Köp Till".

Specifikationer

Bredd25 cm
Höjd25 cm
Djup17 cm
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 40W
Sladdlängd3,5 m
ProduktfärgGuld
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelE14
Spänning (Volt)230V
AnslutningSladd & stickkontakt
Färg på sladdSvart
Färgkategori (Sök)Mässing/Guld

PR Home

PR Home grundades 1983 och ligger, sedan starten, fortfarande kvar i Borås. I vårt sortiment från PR Home hittar du allt från vackra lampskärmar och  lampfötter till kompletta bordslampor och taklampor. De senaste åren har PR HOME även utvecklat ett sortiment för utomhusbelysning, kallat Outdoor. Här hittar du vackra taklampor för utomhusbruk som hjälper dig att höja mysfaktorn på din balkong eller uteplats. PR Home är välkänt för att ha många produkter i sitt sortiment som ha en industriell, råå finish men du hittar även många produkter som taklampor och lampskärmar i härlig textil så som sammet och linne. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.