Hampton Fönsterlampa Större

Hampton Fönsterlampa

22-305

Ny

295 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Söta Hampton fönsterlampa, från Cottex, i vitt linnetyg. Den härliga textilen släpper genom ett mjukt och mysigt ljusflöde och denna fönsterlampa passar lika bra i sovrummet som i vardagsrummet. En fönsterlampa som avger en ombonad och inbjudande känsla! 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Diameter15 cm
Höjd13 cm
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 40W
ProduktfärgVit
LjuskällaMedföljer ej
MaterialLinne
SockelE14
Spänning (Volt)230V AC
Färgkategori (Sök)Vit

Cottex

Cottex, som grundades i Malmö 1979, drivs av lysande idéer och strävar ständigt efter att ta fram nya storsäljande artiklar inom miljö- och hembelysning. Deras motto är ”En bra lampa ska inte kosta skjortan” och deras vision är att hitta riktigt bra lösningar och kunna fortsätta erbjuda lampor av hög kvalité till bästa tänkbara pris. I deras stora sortiment hittar du prisvärda lampor till hemmets alla rum! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.