Pot Fönsterlampa Svart Större

Pot Fönsterlampa Svart

22-264

Ny

345 kr

inkl moms

Leverans inom 1-2 dagar

Mer information

Pot är en härlig fönsterlampa, från Cottex, i svartlackerad metall med detaljer i antikmässing. En fönsterlampa i modern, industriell design som har en självklar plats i det stilsäkra hemmet! De fint stansade hålen i metallen, längs lampans nederkant, gör att du får en supermysig ljusspridning.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livsläng. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Diameter18 cm
Höjd15 cm
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 40W
ProduktfärgSvart
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelE14
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningSladd och lampkontakt
Färgkategori (Sök)Svart

Cottex

Cottex, som grundades i Malmö 1979, drivs av lysande idéer och strävar ständigt efter att ta fram nya storsäljande artiklar inom miljö- och hembelysning. Deras motto är ”En bra lampa ska inte kosta skjortan” och deras vision är att hitta riktigt bra lösningar och kunna fortsätta erbjuda lampor av hög kvalité till bästa tänkbara pris. I deras stora sortiment hittar du prisvärda lampor till hemmets alla rum! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.