Bristol Fönsterlampa Klarglas Större

Bristol Fönsterlampa Klarglas

21-976

Ny

599 kr

inkl moms

Leverans inom 1-2 dagar

Mer information

Vackra Bristol fönsterlampa, från By Rydéns, är en fönsterlampa i klarglas med upphäng i antikfärgad metall. Med sin klassiskt vackra design och utförande i högsta klass, är det en tidlös klassiker som gör sig lika vackert i fönstret som hängandes över ett sidobord. 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livsläng. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Diameter15 cm
Höjd21 cm
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 25W
Sladdlängd3,5 m
ProduktfärgKlar
LjuskällaMedföljer ej
MaterialGlas/Metall
SockelE14
Spänning (Volt)230V AC
StrömbrytareBrytare på sladd
AnslutningSladd & stickkontakt
Färg på sladdTransparent
Färgkategori (Sök)Mässing/Guld

By Rydens

By Rydéns startade 1958 som ett privatägt företag i Gnosjö, Småland. Idag har de en säljorganisation som jobbar över hela världen. I sortimentet hittar du exklusiva lampor för hela hemmet, så som taklampor, bordslampor och badrumslampor. På senare år har de även utvecklat ett sortiment med lampor för utomhusbruk så du ska få samma härliga känsla inne som ute. När du väljer att köpa en lampa från By Rydéns får du garanterat en lampa i snygg design och hög kvalitet!  

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.