Kampanj! Ny Irvine Fönsterlampa Större

Irvine Fönsterlampa Skyltex

21-863*

Ny

335 kr

inkl moms

559 kr

-40%

Tillfälligt slut i lager

Mer information

Irvine Fönsterlampa Skyltex

Fönsterlampa Irvine från välkända By Rydéns är en skön kombination av rå, ljus betong och fin, matt mässing. Fönsterlampan passar både hem med modern och klassisk stil och sprider ett härligt, välkomnande ljus. Snygg att ha i fönstret eller några stycken på rad ovanför en köksö!  

Denna fina fönsterlampa levereras med en 3,5 meter lång, transparent sladd med strömbrytare och stickkontakt för vägguttag.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med en av våra ljuskällor i LED för låg energiförbrukning, lång livslängd och ett snyggt resultat! Se under fliken "Köp Till".

Denna lampa är ett skyltex som stått i butik och säljes i befintligt fint skick. Ljuskälla ingår inte. Inget öppet köp gäller på skyltex.

Specifikationer

Diameter15cm
Höjd17cm
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 40W
Sladdlängd3,5 m
ProduktfärgGrå/Mässing
LjuskällaMedföljer ej
MaterialBetong/Metall
SockelE27
Spänning (Volt)230V AC
StrömbrytareBrytare på sladd
AnslutningSladd & stickkontakt
Färg på sladdTransparent

By Rydens

By Rydéns startade 1958 som ett privatägt företag i Gnosjö, Småland. Idag har de en säljorganisation som jobbar över hela världen. I sortimentet hittar du exklusiva lampor för hela hemmet, så som taklampor, bordslampor och badrumslampor. På senare år har de även utvecklat ett sortiment med lampor för utomhusbruk så du ska få samma härliga känsla inne som ute. När du väljer att köpa en lampa från By Rydéns får du garanterat en lampa i snygg design och hög kvalitet!  

Trustpilot
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.