Kampanj! Divine Pendel Mini Större

Divine Pendel Mini

21-457

Ny

Rabatten slutar om:

796 kr

inkl moms

995 kr

-20%

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Vackra Divine pendel, från välkända Globen Lighting, är en enkel och elegant pendel i opalvitt glas med detaljer i borstad mässing. Det vita glaset släpper genom ett vackert ljus och Divine blir en stilren inredningsdetalj i ditt hem, oavsett placering.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". 

Specifikationer

Diameter (cm)13 cm
Höjd (cm)20 cm
Sladdlängd (m)1,2 m
Färg på sladdSvart
Effekt (Watt)Max 42W
Spänning (Volt)230V AC
Garanti2 år
ProduktfärgVit
FärgkategoriVit
LjuskällaMedföljer ej
MaterialGlas/Metall
SockelG9

Globen lighting

I vårt sortiment från Globen Lighting hittar du lampor för hemmets alla rum i modern och originell design. Företaget grundades 1984 i Svenljunga och Globen Lightings lampor säljs idag över hela Europa. Deras ledord är Transforming Moods vilket innebär att en lampa från Globen Lighting ska vara mer än bara en källa till ljus och när du väljer att köpa en lampa från deras varumärke får du inte bara en lampa utan en stilren, modern inredningsdetalj i ditt hem. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.