Bowl Mini Fönsterlampa Opal Större

Bowl Mini Fönsterlampa Opal

21-075

Ny

495 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Fina Bowl Mini fönsterlampa, från Just Light, är en enkel och stilren fönsterlampa i vitt opalglas med detaljer i borstad mässing. Bowl Mini fönsterlampa levereras med vit textilkabel med strömbrytare och stickkontakt för vägguttag. 

 Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Diameter15 cm
Höjd18 cm
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 40W
Sladdlängd3,5 m
ProduktfärgOpal
LjuskällaMedföljer ej
MaterialGlas/Metall
SockelE14
Spänning (Volt)230V AC
StrömbrytareBrytare på sladd
AnslutningSladd & stickkontakt
Färg på sladdVit
Färgkategori (Sök)Vit

Just Light

Just Light är ett systervarumärke till välkända Globen Lighting. Just Light erbjuder både ett modernt och klassiskt utbud av lampor som är prismässigt tilltalande och som håller över tiden. I Just Lights sortiment finner du bordslampor, golvlampor, vägglampor, och taklampor som passar i alla hem, oavsett vilken inredningsstil du har.

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.