Coco Fönsterlampa Vit Större

Coco Fönsterlampa Vit

20-739

Ny

399 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Fina Coco fönsterlampa, från välkända Markslöjd, är en stilren fönsterlampa i skön retrostil. Gjord i vitlackerad metall med detaljer i antikmässing gör denna fönsterlampa till en tidlös inredningsdetalj i ditt hem.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Diameter8cm
Höjd12 cm
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 7W
Sladdlängd3,5 m
ProduktfärgVit
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelGU10
Spänning (Volt)230V AC
StrömbrytareBrytare på sladd
AnslutningSladd & stickkontakt
Färg på sladdTransparent
Färgkategori (Sök)Vit

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.