Halla Fönsterlampa Silvergrå Större

Halla Fönsterlampa Silvergrå

20-721

Ny

269 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Fina Halla fönsterlampa, från Aneta Belysning, är en stilren fönsterlampa gjord av silverlackerad metall. Med sitt vackra ringmönster får den en unik och vacker design där ljuskällan till stor del blir en synlig detalj av lampan.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Diameter80 cm
Höjd13 cm
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 30W
Sladdlängd4 m
ProduktfärgSilvergrå
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelE14
Spänning (Volt)230V AC
StrömbrytareBrytare på sladd
AnslutningSladd & stickkontakt
Färg på sladdTransparent
Färgkategori (Sök)Grå

Aneta

Aneta Belysning grundades i Växjö 1947 och tillsammans med systerbolaget Scan Lamps ingår nu Aneta Belysning i norska koncernen Byggma ASA. Design, produktutveckling och sortimentssammansättning sker till största delen i egen organisation fortfarande i Växjö. Detta garanterar det starka varumärke Aneta och Scan Lamps är på marknaden i dag. I deras sortiment hittar och belysning både för inom- och utomhusbruk som är prisvärd och ligger rätt i tiden. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Nöjd
Elisabeth Heldina S. - 2018/10/21Allt fungerade perfekt
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.