Becky Fönsterlampa Större

Becky Fönsterlampa

20-686

Ny

449 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Becky Fönsterlampa

Fina Becky fönsterlampa, från Scan Lamps, är en fönsterlampa med amberfärgad glaskupa och detaljer i antikfärgad metall.

Placera Becky i ditt fönster eller i en annars obelyst hörna i hall eller vardagsrum och låt den bli en vacker inredningsdetalj i ditt hem. 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till"

Specifikationer

Diameter14 cm
Höjd23 cm
MonteringPå takkrok
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 60W
ProduktfärgAntik
LjuskällaMedföljer ej
MaterialGlas/Metall
SockelE27
Spänning (Volt)230V AC
EnergiklassA++-E
AnslutningFast Installation
Färg på sladdSvart

Aneta

Aneta Belysning grundades i Växjö 1947 och tillsammans med systerbolaget Scan Lamps ingår nu Aneta Belysning i norska koncernen Byggma ASA. Design, produktutveckling och sortimentssammansättning sker till största delen i egen organisation fortfarande i Växjö. Detta garanterar det starka varumärke Aneta och Scan Lamps är på marknaden i dag. I deras sortiment hittar och belysning både för inom- och utomhusbruk som är prisvärd och ligger rätt i tiden. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.