Zappa Taklampa 35cm Större

Zappa Taklampa 35cm

Ny

1 499 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Fina takpendlen Zappa från svenska varumärket CARE OF BKRD är en vacker taklampa i guld eller silverfärgat glas. Designen är stilren och tidlös. Det metallfärgade glaset släpper genom en fantastisk ljusbild och hjälper dig att skapa en dekorativ belysning i ditt hem! 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra många ljuskällor i LED som inte utsöndrar någon värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Zappa ingår i en serie och finns även i en mindre modell.

Specifikationer

Diameter (cm)17 cm
Höjd (cm)35 cm
Sladdlängd (m)1,2 m
Färg på sladdVit
Effekt (Watt)Max 42W
Spänning (Volt)230V AC
MonteringPå takkrok
Garanti2 år
LjuskällaMedföljer ej
MaterialGlas
SockelE27

CO Bankeryd

CO Bankeryd är en del av varumärket Pholc som är ett svenskt designmärke, grundat 2015 i Bankeryd, Småland. CO Bankeryd och Pholc använder sig av svenska designers för att behålla det skandinaviska uttrycket och få fram lampor som passar bra in i våra svenska hem. Material som glas och metall, gärna de två kombinerat, men en riktigt elegant finish ser du ofta i en lampa från detta varumärke. Pholc har ambitionen att utveckla lampor för moderna utrymmen, baserat på god design och god kvalitet. Med ambitionen att göra skandinavisk design bedömbar för dem som verkligen uppskattar det. I Pholc / CO Bankeryd's sortiment hittar du mycket exklusiva lampor i originell design med mycket hög kvalitet!

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.