Fade Fönsterlampa Större

Fade Fönsterlampa

Ny

669 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Fade Fönsterlampa

Fina Fade fönsterlampa från Markslöjd är en fönsterlampa i lackad aluminium med snyggt mönster. Lampan finns i två fina färger, välj mellan svart och vit. Det fina mönstret släpper genom ett vackert ljussken och hjälper dig att skapa en mysig dekorationsbelysning i ditt hem! 

Låt Fade pryda din fönster eller låt den hänga från taket i ett annars mörkt hörn. Funkar även riktigt bra med några stycken på rad över en öppen arbetsyta i köket eller över en köksö. 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livsläng. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Diameter15 cm
Höjd26 cm
KapslingsklassIP20
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 40W
Sladdlängd3,5 m
LjuskällaMedföljer ej
MaterialAluminium
SockelE14
Spänning (Volt)230V AC
StrömbrytareBrytare på sladd
EnergiklassA++-E
AnslutningSladd & stickkontakt

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.