Colon Fönsterlampa Krom Större

Colon fönsterlampa krom

18-250

Ny

895 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Colon fönsterlampa krom

Beskrivning

Fina Colon fönsterlampa från By Rydéns är gjord i kromfärgad metall kombinerat med vackert, pressat glas. Glaset släpper genom ett härligt ljusflöde och den gör sig lika bra i hemmets alla rum. Fönsterlampan ger en riktig touch av retro med sin snygga design och sköna kombination av material! 

Colon levereras med en sladd på 3,5 meter med strömbrytare och stickkontakt för vägguttag.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med en av våra ljuskällor i LED för låg energiförbrukning, lång livslängd och ett snyggt resultat! Se under fliken "Köp Till" ovan.

Specifikationer

Diameter11cm
Höjd21cm
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 25W
Sladdlängd3,5 m
ProduktfärgKrom
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall/Glas
SockelE14
Spänning (Volt)230V AC
StrömbrytareBrytare på sladd
AnslutningSladd & stickkontakt
Färg på sladdTransparent

By Rydens

By Rydéns startade 1958 som ett privatägt företag i Gnosjö, Småland. Idag har de en säljorganisation som jobbar över hela världen. I sortimentet hittar du exklusiva lampor för hela hemmet, så som taklampor, bordslampor och badrumslampor. På senare år har de även utvecklat ett sortiment med lampor för utomhusbruk så du ska få samma härliga känsla inne som ute. När du väljer att köpa en lampa från By Rydéns får du garanterat en lampa i snygg design och hög kvalitet!  

Trustpilot
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.