Kampanj! Esma Fönsterlampa Större

Esma Fönsterlampa

Ny

209 kr

inkl moms

299 kr

-30%

Leverans inom 1-2 dagar

Mer information

Esma Fönsterlampa

Beskrivning

Fina fönsterlampan Esma från Aneta Belysning är gjord av metall med dekorativt mönster som sprider ett härligt ljussken i dina fönster! 

Fönsterlampan levereras med 4 meter sladd med strömbrytare och stickkontakt för vägguttag. 

Esma finns i tre fina färger, välj mellan, brons, antik och silvergrå.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Diameter10,5 cm
Höjd15 cm
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 30W
Sladdlängd4 m
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelE14
Spänning (Volt)230V AC
StrömbrytareBrytare på sladd
AnslutningSladd & stickkontakt
Färg på sladdTransparent

Aneta

Aneta Belysning grundades i Växjö 1947 och tillsammans med systerbolaget Scan Lamps ingår nu Aneta Belysning i norska koncernen Byggma ASA. Design, produktutveckling och sortimentssammansättning sker till största delen i egen organisation fortfarande i Växjö. Detta garanterar det starka varumärke Aneta och Scan Lamps är på marknaden i dag. I deras sortiment hittar och belysning både för inom- och utomhusbruk som är prisvärd och ligger rätt i tiden. 
Trustpilot
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.