• −25%

Salo Fönsterlampa

rating Inga omdömen
Rabatten slutar om:
14-961

674 kr 899 kr Spara −25%

(inkl. moms)

Leverans inom 1-5 dagar

Fina Salo fönsterlampa är designad av Joakim Fihn för svenska varumärket Belid. Salo har en härlig kombination av vackert opalglas och blank, snygg krom. Denna fina fönsterlampa sprider ett härligt ljus i dina fönster och med sin stilrena och enkla design passar den lika bra i det moderna hemmet som i det klassiska. 

Salo fönsterlampa levereras med en 4 meter lång sladd med strömbrytare och stickkontakt för vägguttag.

Ljuskälla i Halogen medföljer, önskar du istället använda LED för låg energiförbrukning och lång livslängd säljes detta separat, se under Köp Till.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Diameter (cm)
11 cm
Höjd (cm)
16 cm
Sladdlängd (m)
4 m
Färg på sladd
Transparent
Effekt (Watt)
Max 60W
Anslutning
Sladd & stickkontakt
Strömbrytare
Brytare på sladd
Garanti
2 år
Ljuskälla
Medföljer
Material
Glas
Sockel
G9

Belid

När du väljer att köpa en lampa från Belid väljer du att köpa en lampa som inte bara är svenskdesignad utan är även tillverkad i Sverige. Belid har, sedan starten 1974, sitt säte med kontor och produktion i vackra kuststaden Varberg. Många av deras lampor tillverkas mot beställning vilket innebär att din lampa är konstruerad och tillverkad med mycket kärlek och omsorg. När du köper en lampa från Belid kan du lita på att du får en svensktillverkad lampa, i exklusiv, skandinavisk design med material och utförande av högsta kvalitet.