Babell Kakfat 34cm Mörkgrå
Babell Kakfat 34cm Mörkgrå

Babell Kakfat 34cm Mörkgrå

rating Inga omdömen
53-569

429 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 2-10 vardagar

Liknande produkter

Babell kakfat från Koziol är ett klassiskt kakfat med tre våningar. Kakfatet är tillverkat av 100% återvinningsbar biocirkulär termoplast och träfiber. Babell kakfat blir med sina tre vackra släta fat på varandra en riktig höjdpunkt i dukningen. Ett perfekt serveringsfat som tar bakverk, frukt och plockmat till helt nya nivåer!

 

Klicka här för att lämna ett omdöme

Koziol

Det tyska företaget Koziol grundades 1927 och har genom åren gjort kult av både diskborstar och klädnypor. Idag finns de i över 50 länder och samarbetar med världens främsta designers. Alla produkter designas, tillverkas och produceras i underbara Odenwald sen 90 år tillbaka.

All design, produktion, produktutveckling, tillverkning, konstruktion, marknadsföring och paketering sker i Tyskland. Från idé till att produkten packas och skickas ut till kunden. Det gör att Koziol har en specialiserad ”know-how” med korta beslutsvägar, hög flexibilitet och snabbhet.

Koziol lever efter sin filosofi ”hållbar framgång”. Koziol strävar efter att inspirera människor till ett mer hållbart och medvetet liv. Alla kollektioner är exklusivt tillverkade i miljövänlig termoplast som kan omarbetas och återvinnas upprepade gånger. Koziol använder certifierat giftfria material helt utan mjukgörare och BPA.

“Bra design med ett gott samvete."

• Produkter för hela hemmet i 100% återvinningsbar plast.
• Giftfria produkter som inte innehåller melamin eller BPA.
• Från idé till paketering - allt sker i Odenwald i Tyskland.
• Utvecklar kontinuerligt nya, innovativa produkter - till exempel Superglass som är ett okrossbart och repfritt glas för alla tillfällen.

Diameter (cm)
31 cm
Längd/Bredd (cm)
31,4 cm
Höjd (cm)
34 cm
Djup (cm)
31,4 cm
Garanti
2 år
Material
Biocirkulära termoPlaster och träfiber. 100% återvunnet material/100% koldioxidneutrala