Kabelskarv Gel 1-Komponent, 300 ml, tub Större

Kabelskarv Gel 1-Komponent, 300 ml, tub

18-838

Ny

349 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Revolutionerande gel som inte kräver blandning eller annan hantering. Gelen har samma exceptionella egenskaper som övriga gelskarvar eller 2-komponents gel.

Härdar aldrig utan kan vid behov plockas bort för att komma åt komponenter, kablar m.m. Transparent färg gör att man kan inspektera anslutningar och komponenter. Har ingen bäst för datum utan kan lagras under mycket lång tid. För användning i vanliga patronsprutor.

Dielektrisk förmåga: 25kV/mm.
Användningstemperatur: –5°C - +60°C.

Specifikationer

Arbetstemperatur-5° - +60°

Malmbergs

Malmbergs Sverige började sin nuvarande verksamhet i början på -80 talet. De är idag en av de största med egen distribution och grossistförsäljning av elartiklar i Sverige. I vårt sortiment från Malmbergs hittar du bland annat lysrör, strålkastare, inom- och utomhusarmaturer, skensystem och kopplingsdetaljer så som kablar, strömbrytare, dimmer och andra tillbehör som kan behövas vid installation av lampor och belysning. 


Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.