Dis Julstjärna 45cm Röd
Dis Julstjärna 45cm Röd
Dis Julstjärna 45cm Röd
Dis Julstjärna 45cm Röd
  • Dis Julstjärna 45cm Röd
  • Dis Julstjärna 45cm Röd
  • Dis Julstjärna 45cm Röd

Dis Julstjärna 45cm Röd

rating Inga omdömen
54-997

329 kr

(inkl. moms)

2023-10-07

Liknande produkter

Dis julstjärna från Star Trading är en vacker semi transparent pappersstjärna. Dis julstjärna blir en härlig dekoration till jul och att skapar den bästa julstämningen!

Priset inkluderar endast pappstjärna. Sladdställ och ljuskälla säljes separat, se passande förslag under "Tillbehör" för att få en komplett adventsstjärna.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Längd/Bredd (cm)
45 cm
Höjd (cm)
45 cm
Djup (cm)
17 cm
Utomhusbruk
Nej
Garanti
2 år
Färgkategori
Röd
Ljuskälla
Medföljer ej