Costello Lampskärm Ø36cm Vit
  • −11%

PRISMATCHAD

Costello Lampskärm Ø36cm Vit
Costello Lampskärm Ø36cm Vit
  • Costello Lampskärm Ø36cm Vit
  • Costello Lampskärm Ø36cm Vit

Costello Lampskärm Ø36cm Vit

rating Inga omdömen
Denna produkt är prismatchad
54-845

1 067 kr 1 199 kr −11%

(inkl. moms)

Skickas inom 2-7 vardagar
Missa inte tillbehören (Välj rätt antal i varukorgen):

Liknande produkter

Höjd (cm)
32,5 cm
Specialmått (cm)
36/24cm
Montering
E27-ring
Garanti
2 år
Produktfärg
Vit
Färgkategori
Vit
Material
Linne
Ursprungsland
Sverige

Costello lampskärm från Belid är en svensktillverkad lampskärm av linne. Lampskärmen har en toppdiameter på 24cm och en bottendiameter på 36cm som fästes med ringfäste avsett för E27-sockel. Skulle det vara så att du har en golv- eller bordslampa med E14 sockel men ändå vill kunna matcha lampan med denna fantastiska lampskärm har vi skärmringövergång som gör det möjligt. Du finner den under "tillbehör".

Lampskärmar

Har du fyndat en snygg lampfot på loppis? Eller önskar du förnya en solblekt/sliten/omodern bordslampa med ny lampskärm?

Då har du kommit helt rätt! Hos oss hittar du snygga lampskärmar i alla möjliga färger, former, material och prisklasser. 

Observera att priset endast inkluderar lampskärm. Lampfot och ljuskälla säljes separat. För att se vårt stora utbud av lampfötter, klicka här.

Tänk på att vid köp av en mönstrad skärm så kan mönsterbilden skilja sig från produktbilden. Detta för att textilen till varje skärm skärs ut av stora tygstycken som kan resultera i att mönsterpassning och exakta motiv på just din skärm kan skilja utifrån den bild du ser på hemsidan. 

Vi rekommenderar att du väljer en ljuskälla i LED för att bespara din lampskärm från fula brännmärken då LED inte utstrålar värme. LED är dessutom bra för miljön då det förbrukar väldigt lite energi och har extremt lång livslängd!

Tänk på att välja lampskärm och lampfot med samma fäste, d.v.s om lampskärmen har E14-ring så ska du välja en fot som har E14 sockel, har skärmen E27-ring så ska foten ha E27 sockel o.s.v. Tänk också på att "Toppringskärm" innebär att fästet sitter i toppen av skärmen och denna typ av skärm är främst anpassad för att användas till golvlampor där armen med skärmfästet kommer ovanifrån och inte underifrån, som det gör på bordslampfötter. Se bild ovan.

Vilket fäste lampskärmen har står alltid under "Specifikationer". Är du osäker på om din favoritskärm passar din lampfot så kontakta vår duktiga kundtjänst så hjälper vi dig matcha rätt i lampskärms-djungeln! 

Klicka här för att lämna ett omdöme

Prishistorik

Belid

När du väljer att köpa en lampa från Belid väljer du att köpa en lampa som inte bara är svenskdesignad utan är även tillverkad i Sverige. Belid har, sedan starten 1974, sitt säte med kontor och produktion i vackra kuststaden Varberg. Många av deras lampor tillverkas mot beställning vilket innebär att din lampa är konstruerad och tillverkad med mycket kärlek och omsorg. När du köper en lampa från Belid kan du lita på att du får en svensktillverkad lampa, i exklusiv, skandinavisk design med material och utförande av högsta kvalitet. 

Höjd (cm)
32,5 cm
Specialmått (cm)
36/24cm
Montering
E27-ring
Garanti
2 år
Produktfärg
Vit
Färgkategori
Vit
Material
Linne
Ursprungsland
Sverige