Sofia Lampskärm Sammet Ø35cm Grå
  • −40%

PRISMATCHAD

Sofia Lampskärm Sammet Ø35cm Grå

Sofia Lampskärm Sammet Ø35cm Grå

rating Visa 2 omdömen
Betyg: 5/5 - Antal omdöme: 2
Denna produkt är prismatchad
20-989

329 kr 549 kr −40%

(inkl. moms)

Skickas inom 1-2 vardagar
Missa inte tillbehören (Välj rätt antal i varukorgen):

Liknande produkter

Diameter (cm)
35 cm
Höjd (cm)
25 cm
Specialmått (cm)
35/30 cm
Montering
E27-ring
Garanti
2 år
Produktfärg
Grå
Färgkategori
Grå
Material
Sammet

Sofia lampskärm i enfärgad sammet, från välkända PR HOME, är en stilren lampskärm i enkel och tidlös design. Sammetstyget släpper genom ett mysigt ljusflöde och hjälper dig att skapa en dekorativ och stämningsfull belysning i ditt hem!

Denna lampskärm har fäste E27-ring vilket innebär att du måste ha en lampfot med E27-sockel för att kunna fästa skärmen på lampfoten. 

Sofia lampskärm ingår i en serie och finns i flera olika storlekar, färger och material.

Lampskärmar

Har du fyndat en snygg lampfot på loppis? Eller önskar du förnya en solblekt/sliten/omodern bordslampa med ny lampskärm?

Då har du kommit helt rätt! Hos oss hittar du snygga lampskärmar i alla möjliga färger, former, material och prisklasser. 

Observera att priset endast inkluderar lampskärm. Lampfot och ljuskälla säljes separat. För att se vårt stora utbud av lampfötter, klicka här.

Tänk på att vid köp av en mönstrad skärm så kan mönsterbilden skilja sig från produktbilden. Detta för att textilen till varje skärm skärs ut av stora tygstycken som kan resultera i att mönsterpassning och exakta motiv på just din skärm kan skilja utifrån den bild du ser på hemsidan. 

Vi rekommenderar att du väljer en ljuskälla i LED för att bespara din lampskärm från fula brännmärken då LED inte utstrålar värme. LED är dessutom bra för miljön då det förbrukar väldigt lite energi och har extremt lång livslängd!

Tänk på att välja lampskärm och lampfot med samma fäste, d.v.s om lampskärmen har E14-ring så ska du välja en fot som har E14 sockel, har skärmen E27-ring så ska foten ha E27 sockel o.s.v. Tänk också på att "Toppringskärm" innebär att fästet sitter i toppen av skärmen och denna typ av skärm är främst anpassad för att användas till golvlampor där armen med skärmfästet kommer ovanifrån och inte underifrån, som det gör på bordslampfötter. Se bild ovan.

Vilket fäste lampskärmen har står alltid under "Specifikationer". Är du osäker på om din favoritskärm passar din lampfot så kontakta vår duktiga kundtjänst så hjälper vi dig matcha rätt i lampskärms-djungeln! 

Klicka här för att lämna ett omdöme

Sofia Lampskärm Sammet Ø35cm Grå
rating 5 5 0.5
Fin som på bild
Sofia Lampskärm Sammet Ø35cm Grå
rating 5 5 0.5
Superfin

Prishistorik

PR Home

PR Home grundades 1983 och ligger, sedan starten, fortfarande kvar i Borås. I vårt sortiment från PR Home hittar du allt från vackra lampskärmar och  lampfötter till kompletta bordslampor och taklampor. De senaste åren har PR HOME även utvecklat ett sortiment för utomhusbelysning, kallat Outdoor. Här hittar du vackra taklampor för utomhusbruk som hjälper dig att höja mysfaktorn på din balkong eller uteplats. PR Home är välkänt för att ha många produkter i sitt sortiment som har en industriell, råå finish men du hittar även många produkter som taklampor och lampskärmar i härlig textil så som sammet och linne. 

Diameter (cm)
35 cm
Höjd (cm)
25 cm
Specialmått (cm)
35/30 cm
Montering
E27-ring
Garanti
2 år
Produktfärg
Grå
Färgkategori
Grå
Material
Sammet