LED-Lampa Smart Light, E14 2700K 380lm
LED-Lampa Smart Light, E14 2700K 380lm
LED-Lampa Smart Light, E14 2700K 380lm
  • LED-Lampa Smart Light, E14 2700K 380lm
  • LED-Lampa Smart Light, E14 2700K 380lm

LED E14 Smart Light Kron 2700K 380lm 4,7W

rating Inga omdömen
54-864

109 kr

Produktinformationsblad

(inkl. moms)

Skickas inom 2-7 vardagar
Missa inte tillbehören (Välj rätt antal i varukorgen):

Kronformad LED-lampa med E14-sockel, som ingår i serien Smart Light från Nordlux. Att den ingår i serien Smart Light innebär att du enkelt kan justera ljusstyrka samt färgtemperatur via en app i din telefon, läs mer om hur detta fungerar nedan.

Den inbyggda ljuskällan i LED har en maximal ljusstyrka på 380 lumen och är justerbar via appen. Observera att du inte kan styra denna ljuskälla med en vanlig väggdimmer utan endast via Nordlux Smart app. 

Nordlux Smart Light - Styr din belysning enkelt med mobilen

Nordlux Smart Light består av ett väl utvalt sortiment av ljuskällor och kompletta armaturer som du enkelt styr via mobilen. Alla produkter i serien är i LED av högsta kvalitet, detta innebär att de inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och extremt lång livslängd. För att du ska vara extra trygg med ditt köp ger Nordlux dig hela 5 års garanti på alla produkter som ingår i Nordlux Smart Light.

Smart belysning kan låta komplicerat men Nordlux Smart Light system är verkligen ett funktionellt och väldigt användarvänligt system! Appen fungerar både för Apple och för Android och är självklart kostnadsfri. 

Genom appen kan du, via bluetooth, justera lampans färgtemperatur och dimra ljusstyrkan. Du kan bygga upp olika rum i ditt hem och styra exempelvis alla lampor i köket samtidigt. Du kan ställa in timer, exempelvis om du önskar att alla lampor i vardagsrummet ska släckas kl 23:00. Genom att endast använda sig av appen kan endast styra belysningen (upp till 50 lampor) genom den telefonen som appen finns i.

Vi rekommenderar att du köper till tillbehöret Bridge (Bryggan) för att få tillgång till fler funktioner samt att kunna använda appen på flera telefoner i hemmet. Med Bryggan styr du belysningen via Wifi kan du dessutom röststyra belysningen via din Google Home/Amazon Alexa men även sammankoppla med en fjärrkontroll och även den batteridrivna sensorn som gör att lamporna tänds automatiskt vid rörelse eller vid mörker. Du kan även styra belysningen oavsett vart du befinner dig i välden, så länge du har tillgång till Wifi. 

Inomhus är räckvidden 15 meter och utomhus är räckvidden 50 meter. Varje lampa har inbyggd räckviddsförlängare, detta innebär att om du placerar exempelvis 3 lampor på rad, så kan du ha 15 meters avstånd mellan första och andra lampan, och sen 15 nya meter mellan andra och tredje lampan. Avståndet räknas alltså inte från första lampan utan förlängs automatiskt för varje lampa du placerar ut.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Nordlux

Sedan Nordlux startade, i slutet på -70 talet, har målet varit att producera och tillverka kvalitetsprodukter inom belysning till attraktiva priser. Huvudkontoret finns fortfarande kvar i danska Aalborg och Nordlux lampor säljs idag över hela världen. I deras sortiment hittar du lampor för både inom- och utomhusbruk, i stilren dansk design med utförande i hög kvalitet till bra pris. Som del av koncernen finns även varumärket Design for the People.

Diameter (cm)
3,5 cm
Höjd (cm)
10,7 cm
Sockel
E14 
Ljusflöde (Lumen)
380 lm
Spänning (Volt)
230V AC
Energiklass
G
Garanti
5 år
Produktfärg
Opal
Ljuskälla
Inbyggd LED
Material
Glas/Plast
Dimbar
Ja, med App via telefon
Färgtemperatur
2700K
Livslängd
25000 h
Färgåtergivning
80Ra
Spridningsvinkel
200°
Glaskolv
Opal
Lampform
Kron
Energiklass (Ny)
F
Eprel
753154