Distansring Triangel till 1202 Multi Vit Större

Distansring Triangel till 1202 Multi Vit

17-614

Ny

85 kr

inkl moms

Leverans inom 7-14 dagar

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Triangelformad distansram till 1202 Multi i vitt utförande för utanpåliggande montage under överskåp i tex kök och badrum.

Observera att ingen lampa ingår, detta är ett tillbehör till LED Downlight 1202 Multi.

Specifikationer

Garanti2 år
ProduktfärgVit
FärgkategoriVit
MaterialStål

Solar Light

Solar bildades 1919 i Danmark och började med att importera elkomponenter till den snabbt växande elmarknaden i Danmark. Efterfrågan spred sig så småningom vidare till grannländerna i början på -80 talet etablerade Solar Light sig i Sverige. Då hade företaget utvecklats till egen tillverkning av diverse belysningsarmaturer. I vårt sortiment från Solar Light hittar du bland annat kontorsarmaturer, LED Downlights och strålkastare. Men Solar Light tillhandahåller även en del tillbehör så som distansringar, och reservglas som glasglober. De har ett enormt sortiment av liknande produkter så är du på jakt efter något du inte ser här på vår hemsida så tveka inte att kontakta oss på kundtjanst@ljustema.se eller via telefon 042-72 224.

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.