Fraga Doftpinnar 100ml Sea Salt Sage
Fraga Doftpinnar 100ml Sea Salt Sage

Fraga Doftpinnar 100ml Sea Salt Sage

rating Inga omdömen
52-950

449 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 2-10 vardagar
Missa inte tillbehören (Välj rätt antal i varukorgen):

Liknande produkter

Farga doftpinnar Sea Salt & Sage från Blomus har en elegant och stilfull hållare av betong i färgen Whitered Rose. I detta set ingår en glasflaska med 100ml doftolja Sea Salt & Sage, ett hölje i betong att täcka flaskan med och 5st vasspinnar. Denna doft ingår i den underbara kollektionen Farga som har lyxiga och härliga dofter för hemmet. Intensiteten på doften justerar du enkelt genom att minska eller öka antalet vasspinnar.

Påfyllnadsflaska med 100ml av doftoljan Sea Salt & Sage​​​​​ finns att köpa till, se under "Tillbehör"

Klicka här för att lämna ett omdöme

Blomus

Blomus är ett familjeägt företag, grundat i Tyskland 1921, som idag drivs av den fjärde generationen i familjen Blome. Blomus är ett världsledande varumärke som täcker de flesta behoven för det medvetna hemmet. Blomus produkter älskas och uppskattas av miljontals människor världen över och det är enkelt att förstå varför - Blomus förenklar vardagslivet samtidigt som det blir både snyggare och roligare.

Företaget har gjort sig kända för sin passion för exklusiv kvalitet, sitt innovativa arbetssätt och för sin längtan att förena estetik med funktion hos sina produkter. De flesta förknippar Blomus med det rostfria stålet som är deras signum, men idag sträcker sig kollektionerna över en bredd av olika material. Gemensamt för kollektionerna är att de förenar modern livsstil med rustika, hållbara material som håller mycket hög kvalitet.

”Intelligent, minimalistisk och funktionell design för det moderna hemmet.”

• Tyskt, familjeägt företag med lång tradition av att tillverka designprodukter i rostfritt stål.
• 2018 lanserades en helt ny kollektion där dansk design möter det tyska hantverkskunnandet.
• Enorm bredd med inredning för hela hemmet – i flera olika material och noga utvalda färger som går att kombinera på oändligt många sätt.
• Blomus är trendriktiga och ligger steget före.

Diameter (cm)
9 cm
Höjd (cm)
27,5 cm
Specialmått (cm)
0,1 L