Dew Drop Outdoor Ljusslinga 20m Större

Dew Drop Outdoor Ljusslinga 20m

22-409

Ny

379 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Superfina Dew Drop är en silverfärgad ljusslinga, från Star Trading, som avger ett vackert ljussken. Denna ljusslinga är väl anpassad för utomhusbruk men går lika bra att använda inomhus. Dekorera buskar, krukor, mindre träd eller vira den runt balkongräcket och skapa en härligt upplyst utemiljö!

Dew Drop Outdoor ljusslinga är 20 meter lång, har totalt 200 stycken små LED-lampor som lyser i ett behagligt varmvitt ljussken. Levereras komplett till dig med en 3 meter lång anslutningskabel med transformator och stickkontakt för vägguttag.

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)2000 cm
Sladdlängd (m)3 m
Färg på sladdTransparent
Effekt (Watt)0,062W
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningSladd & stickkontakt
KapslingsklassIP44
UtomhusbrukJa
Garanti2 år
ProduktfärgSilver
FärgkategoriSilver
LjuskällaInbyggd LED
Livslängd10000 h
Avstånd mellan lampor10 cm

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.