Ljuslinga Dew drop RGB 100L 5m USB
  • −30%
Ljuslinga Dew drop RGB 100L 5m USB
Ljuslinga Dew drop RGB 100L 5m USB
  • Ljuslinga Dew drop RGB 100L 5m USB
  • Ljuslinga Dew drop RGB 100L 5m USB

Dew Drop Ljusslinga RGB 100L 5m USB

rating Inga omdömen
20-806

62 kr 89 kr −30%

(inkl. moms)

Skickas inom 1-2 vardagar

Liknande produkter

Denna vackra Dew Drop ljusslinga från Star Trading är en 5m lång med 100st små LED-lampor som lyser i en härlig färgmix.

Slingan har inbyggd chaser funktionen vilket innebär att du kan välja mellan 8st program och skapa en härlig stämning i hemmet.

Levereras med en 1m lång anslutningskabel med USB port, adapter medföljer ej.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Längd/Bredd (cm)
500 cm
Sladdlängd (m)
1 m
Effekt (Watt)
0,06W
Spänning (Volt)
3 V
Kapslingsklass
IP20
Utomhusbruk
Nej
Garanti
2 år
Livslängd
7000 h
Avstånd mellan lampor
5 cm
PVC-Fri
Ja