Proud Lampskärm Sammet Vit 34cm
Proud Lampskärm Sammet Vit 34cm
Proud Lampskärm Sammet Vit 34cm
  • Proud Lampskärm Sammet Vit 34cm
  • Proud Lampskärm Sammet Vit 34cm

Proud Lampskärm Sammet Vit 34cm

rating Inga omdömen
54-854

779 kr

(inkl. moms)

Prishistorik
Skickas inom 2-7 vardagar

Liknande produkter

Vackra lampskärmen Proud från Markslöjd har en utsida i sammet och vit insida. Detta är en rak lampskärm, cylinderformad med samma diameter i överkant som i underkant.

Proud lampskärm har fäste E27 ring vilket innebär att du måste välja en lampfot med E27 sockel för att kunna fästa skärmen på lampfoten.

Passar bland annat bordslamporna Proud samt Ichi från Markslöjd.

Lampskärmar

Har du fyndat en snygg lampfot på loppis? Eller önskar du förnya en solblekt/sliten/omodern bordslampa med ny lampskärm?

Då har du kommit helt rätt! Hos oss hittar du snygga lampskärmar i alla möjliga färger, former, material och prisklasser. 

Observera att priset endast inkluderar lampskärm. Lampfot och ljuskälla säljes separat. För att se vårt stora utbud av lampfötter, klicka här.

Tänk på att vid köp av en mönstrad skärm så kan mönsterbilden skilja sig från produktbilden. Detta för att textilen till varje skärm skärs ut av stora tygstycken som kan resultera i att mönsterpassning och exakta motiv på just din skärm kan skilja utifrån den bild du ser på hemsidan. 

Vi rekommenderar att du väljer en ljuskälla i LED för att bespara din lampskärm från fula brännmärken då LED inte utstrålar värme. LED är dessutom bra för miljön då det förbrukar väldigt lite energi och har extremt lång livslängd!

Tänk på att välja lampskärm och lampfot med samma fäste, d.v.s om lampskärmen har E14-ring så ska du välja en fot som har E14 sockel, har skärmen E27-ring så ska foten ha E27 sockel o.s.v. Tänk också på att "Toppringskärm" innebär att fästet sitter i toppen av skärmen och denna typ av skärm är främst anpassad för att användas till golvlampor där armen med skärmfästet kommer ovanifrån och inte underifrån, som det gör på bordslampfötter. Se bild ovan.

Vilket fäste lampskärmen har står alltid under "Specifikationer". Är du osäker på om din favoritskärm passar din lampfot så kontakta vår duktiga kundtjänst så hjälper vi dig matcha rätt i lampskärms-djungeln! 

Diameter (cm)
34 cm
Höjd (cm)
25 cm
Montering
E27-ring
Färgkategori
Vit
Material
Sammet

Klicka här för att lämna ett omdöme

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Diameter (cm)
34 cm
Höjd (cm)
25 cm
Montering
E27-ring
Färgkategori
Vit
Material
Sammet