Sommaren är äntligen här och det är dags för lata dagar i solstolen och mysigt kvällshäng på uteplatsen!

Vare sig du bor i ett hus med trädgård eller i en lägenhet med balkong så ska uteplatsen vara ett ställe att varva ner, slappa, njuta av sommarvärmen och umgås med nära och kära. Med små och enkla medel kan du förvandla din uteplats till ett litet paradis med plats för både lugn och ro samt party och umgänge! 

Vi är självklart inte helt opartiska men belysningen är verkligen A & O för att få till den där riktiga mysfaktorn på uteplatsen och här hittar du allt du kan behöva. Om du har en balkong med liten golvyta kan vi tipsa om fina ljusslingor att dekorera med på väggar, runt balkongräcket och i tak, har du inte tillgång till el finns solcellsdrivna eller batteridrivna ljusslingor. Har du blomsterlådor går det utmärkt att trycka ner solcellslampor med markspett i dessa. Fyll på med batteridrivna ljus och ljuslyktor och få en riktigt mysigt upplyst utemiljö. 

På en större uteplats ger en taklampa över matplatsen eller loungegruppen en riktigt ombonad känsla och höjer mysfaktorn rejält. Fyll på med dekorationsbelysning i form av ljusslingor längs staket, plank eller i takutsprånget, lyktor och klot på marken och solcellslampor i krukor och odlingar. 

Har du trädgård hittar du även ett urval av riktbara markspotlights för att belysa träd, gräs och buskar här samt decklights att fälla in i trädäck och marksten. 

 

Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.