Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(6083 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(355 Omdöme)
Antal omdöme: 6625negative2.8%(187 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Bra pris men dålig leverans service
rating
Ljuskällorna har ett OK pris men leveransen med DHL var omständlig och krånglig. Trots att jag betalade extra för leverans var jag tvungen att ringa och beställa utkörning efter flera dagars försening.
Helge S.2016/12/12
Inte nöjd med produkten.
rating
Dålig luciakrona, smäckig där lamporna glappade. Högt pris för den oxå.
Caroline Maria W.2016/12/13
Svar: Hej Linn, Vad tråkigt du inte var nöjd med din produkt! Om du inte redan varit i kontakt med oss så är du välkommen att kontaktat vår kundtjänst på 042-72224 eller via e-post: kundtjanst@ljustema.se så ska vi säkert kunna hjälpa dig! Gällande priset så håller vi alltid rekommenderade priser ut till våra kunder. Med vänliga hälsningar Annette Lejonfelt
Sen leverans
rating
Håller inte utlovad leveranstid! Får denna enkät innan jag ens fått mina varor!
Josefine Y.2016/11/26
Svar: Hej, Vad tråkigt att du inte fick dina varor på utlovad tid! Vi jobbar alltid stenhårt med att hålla våra utlovade leveranstider men tyvärr uppstår där förseningar av varor ibland som gör att leveranstiderna blir något försenade. Vid eventuell försening ska våra kunder alltid bli underrättade, beklagar om så inte är fallet för dig! Med vänliga hälsningar Annette Lejonfelt
Fakturan
rating
Information att Svea Ekonomi skickar fakturan med post framgår inte. Det finns två ställen man kan klicka på pdf faktura men där är bara en blank sida. Lägg in fakturan där och låt kunden skriva ut den, Spara postfakturan så på så vis blir onödig.
Bo Anders N.2016/11/22
Svar: Hej Bo Anders, Vad tråkigt att det inte framgår tydligt på vår sida, ska genast se till att detta följs upp. Gällande fakturan så är det inte vi som har hand om dessa då de sköts helt och hållet av Svea Ekonomi, men ska helt klart framföra detta vidare! Med vänliga hälsningar Annette Lejonfelt
levererar armatur med ofullständig info om typ...
rating
beställde badrumsarmatur som levererades utan glödlamor; kollade vilken typ (liten/stor fattning, antal maxwatt) som skulle användas och beställde. Resutlat - lamporna fungerade inte i armaturen då det skulle varit päronlampor och inte som jag beställde vanlig form Obs detta framgick inte på ngt sätt i informationen på hemsidan
Hansen Audrey Agneta Cristi M.2016/10/24
Bra service men framgick inte på internet att...
rating
Framgick inte på nätet att inte alla delar ingick
Lena T.2016/09/11
lampor dåligt packade vilket medförde att flera...
rating
Kommer troligen inte att köp mer från detta företag
Anita Elisabeth C.2016/09/06
Fick en trasig produkt, men det rättades snabbt...
rating
Fick en trasig produkt, men det rättades snabbt till av trevlig personal.
Ulrika B.2016/08/21
Lång leverastid
rating
Håller inte vad ni lovar med 2dgr leverastid. Denna order har tagit 1 vecka
Lars Tomas T.2016/05/26
Svar: Hej! Vi ber om ursäkt för den långa leveranstiden, tyvärr hade där blivit ett lagersaldofel på en av produkterna vilket vi tyvärr inte upptäckte i tid. Ditt paket är skickat igår och bör vara framme hos dig idag! Med vänliga hälsningar Tedd Persson Ljustema.se
Väldigt långa leveranstider
rating
Långa leveranstider. Inget mail med beställningsbekräftelse
Karl Fredrik O.2016/05/17
Extremt krånglig retur.
rating
Ingen retursedel eller fraktsedel följer med. Krånglig hemsida och många steg innan man förstår hur man ska göra. Har man ingen skrivare hemma blir det också ett ytterligare krångligt steg. Dessutom måste man gå in och beställa returen själv via dhl och det tar 3 dagar innan retursedeln kommer till ens dhl ombud och DÅ kan man retunera... Även minus för att man måste betala fakturan och att den inte kan makuleras som det görs på många liknande ställen. Nej alldeles för många krångliga steg. Vågar inte beställa nåt igen pg allt jobb!
Frida B.2016/04/29
Trasig
rating
Delar av plasten ramlade av. Dock fungerar lampan ok!
Manuella Y.2016/03/08
Skitkvalitet
rating
Julstjärna med papperskvalitet som toapapper
Anders E.2016/11/11
LED-lampa till PH-lampa
rating
Kollade på nätet om LED-lampor till PH-lampa och kom på en annons om en LED-lampa till en sådan lampa. Beställde och det visade sig att det var för kallt ljus vilket gjorde att jag bestämde mig för ett byte. Gick på hemsidan och skickade efter en retursedel men det kom inte fram till Ljustema. Ringde då till kundtjänst som informerade mig att det var bara att skicka den utan retursedel. Det visade sig att blev mycket dyrt för mig att göra på det sättet.
Glenn Olof Evert J.2016/11/13
Fel produkt
rating
Lampor va 2 poliga
Lars Ulrik B.2015/12/25
Långsam
rating
Beställde ljusstake den 30 nov. Har ännu inte fått den levererad den 5 dec.
Hans Mikael L.2015/12/05
Slarv
rating
Glömde bort att skicka med alla delar (dimmer) i leveransen vilket gav mig ett rent elände eftersom jag inte kunde leverera, osv.. Alla kan göra misstag, men i just detta fall blev konsekvenserna stora
Roger W.2015/12/05
Slut på varan
rating
Enl hemsida så fanns varorna, men 24h senare mottogs ett mail att varorna ej fanns?! Hur kan man som företag låta kunden genomföra ett köp och dra pengar bär varorna ej finns? Oseriöst!
Peter P.2015/11/20
Svar: Hejsan PP Tack för ditt omdöme. Vi är dock inte på något vis oseriösa. Vi beklagar dock att varan du köpt inte fanns i lager. Just nu har vi väldigt många beställningar. Tyvärr händer det någon gång då och då att varor tar slut i lager. När det gäller julprodukter har vi en kort tid på oss att leverera. Kan vi inte leverera inom en rimlig tid inför julen väljer vi istället att meddela kunden detta och ta bort produkten det gäller från ordern. Om köpet har genomförts med kortbetalning så återbetalas givetvis allting. Med vänliga hälsningar Rasmus Lejonfelt Ljustema AB
snabb leverans
rating
själva produkten motsvarade inte mina förväntningar när jag såg den i verkligheten. Kändes plastig.
Bo Tommy K.2015/11/16
Svar: Hej! Det var väldigt tråkigt att produkten inte motsvarade dina förväntningar. Vi vill hela tiden sträva efter att erbjuda bra produkter till våra kunder, hör gärna av dig till oss och berätta vad du köpt och varför den inte passade dig så ska vi se om vi kan lösa något annat istället. Mvh Tedd Persson, Ljustema.se
vikt; led lampa
rating
kan man ha en liggande led lampa ; 1.8 kg i stället för 125w kviksilver lampa
Sven L.2015/11/08
Svar: Hej! Det är inga problem så länge hållaren sitter ordentligt fast =)
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6625
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.