Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(6092 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(355 Omdöme)
Antal omdöme: 6634negative2.8%(187 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Blixtsnabb leverans
rating
Lätt att navigera på nätbutik och snabb leverans . Ha inte testat produkten ännu.
Peter A.2012/10/09
Klockrent
rating
Riktigt bra bemötande och riktigt bra hjälp! Har varit med om snabbare frakt, men det kan lika gärna hängt på budfirman! Jag är jättenöjd!
Per R.2012/10/10
En mycket positiv upplevelse
rating
Perfekt service. Lätt att komma i kontakt med, ringer alltid tillbaka om det varit upptaget t.ex, idag ganska unikt bland företag eller stat/kommun.
Bernt H.2012/10/06
Personligt & proffsigt
rating
Bra bemötande rakt igenom - mina inköp krävde ett par mailkontakter, men det var absolut inga problem. Snabb hantering, Mycket nöjd!!
Sanna P.2012/10/05
Leveranssvårigheter!!!!!!!!
rating

Skulle beställa 3 st. ledlysrör såg att de hade 5st. i lager när jag beställde. Betalade och trodde allt var OK, men icke har nu väntat i nästan 4 veckor och de kan fortfarande inte leverera. Ska jag handla där igen? Tveksamt.

Nils-sture berndt A.2012/10/22
Svar:

Hej,


Det är självklart tråkigt att behöva vänta på sin beställning om varorna man beställt inte finns i lager eller är slut hos leverantören, men jag förstår inte riktigt hur du kunnat se att vi skulle haft 5st i lager då vi aldrig skriver ut något lagersaldo på någon av våra produkter på hemsidan. Vi skriver endast ut leveranstider som då kan variera från produkt till produkt.


Vill man veta vår lagerstatus så är man självklart välkommen att höra av sig till vår kundtjänst =) Oss når du via telefon på 042-72224 eller via e-post på kundtjanst@ljustema.se



Med vänliga hälsningar


Annette Lejonfelt

Enkelt köp, enkel leverans
rating
En liten lampa beställdes som skickats som post, skall inte vara någon raketteknik att få det rätt och levererad, därav 4 stjärnor.
Bo-Erik D.2012/10/04
Inga som helst problem!
rating
Led-lampor +dimmer,inga som helst problem,! Super nöjd med prylarna /Tack.
Thomas Sture M.2012/10/12
LEDGLAD
rating
Köpte 2 st 5 m slingor LED med trafo, en varmvit och en RGB med RF-fjärr. Roliga och spännande prylar med många användningsområden, en tjänar som belysning i en skohylla, den andra (RGB) klistrades upp bakom TV'n och ger ett behagligt ljus när den är dimmad. Bägge slingorna var på 7,2 W/m, på morgonen tycker jag det är för starkt, detta är dock i ett litet utrymme, som tur är går det att dimma den!
Karl K.2012/10/04
Bra på personlig kontakt!
rating
Här fick jag råd o tips som jag hade nytta av. Snabba leveranser samt fraktfritt gjorde ju inte affären sämre. Ett företag att rekommendera!
Lars R.2012/10/03
VILKEN SERVICE!!!
rating
Tjenixen!! Blev glatt överraskad hur fort jag fick min leverans! Beställde på en torsdag kväll och nästa dag jag kom hem från trafikskolan vart den här! :D Nu är både jag och min bil glada!! Tusen tack :) Trevlig höst!!
Katri J.2012/10/02
Snabb service
rating
Snabb service och leverans. Enkelt och lätt att beställa.
Lars arne olov S.2012/10/02
Rekommenderar Ljustema starkt!!
rating
Mycket bra att ha och göra med. Bra saker och snabba leveranser!!
Tommy J.2012/10/02
Ett "lysande" köp!
rating
Beställde grejerna på fredan och fick ett sms på måndagen kl 14 att mitt paket fanns i min närbutik :)
Rut Lilian Elisabeth B.2012/09/28
Otroligt bra och snabb service!
rating
Har beställt belysning till mitt kök,då jag funderade mkt över vad jag skulle sätta under översikten så fick jag väldigt snabbt kontakt med er på mejlen , spelade ingen roll om det var mitt i veckan eller söndag morgon. Perfekt för mig som kund. Ser redan fram mot nästa beställning.
Karl Oscar P.2012/09/27
smabb leverans,mycket fina led lampor
rating
otroligt bra pris på den kit med led spottar jag köpte rekomenderas varmt
Johan Gustav Krieger N.2012/09/27
Lysande
rating
Beställde ena dagen och fick levererat dagen efter, perfekt, bättre än så kan det inte bli.
Lars Ragnar B.2012/09/26
"Halvdimbara" Wien 3W GU10 spot
rating
Köpte ett 10-pack "dimbara" Wien 3W GU10 led-spottar på "rea". Mycket snabb leverans ! Men ...dimbara ? Nja, jämfört Clas Olles dito är svagaste "läget" fortfarande ungefär halv styrka. Borde kanske ha funnits med i produktbeskrivningen....
Tomas F.2012/09/26
Svar: Hej! Har du provat att sänka minskruven på dimmern till lägsta? Det brukar göra underverk för dimringen =)
Bra produkter till förmånliga priser
rating
Du får ett bra bemötande oavsett om du ringer eller mailar. Snabba leveranser och bra lösningar om en vara skulle ta slut. Fortsätt så!
Peter H.2012/09/26
Lagerstatus
rating
Fixa bättre lagerstatus. Man vill inte höra en vecka efter att man beställt, att varorna kommer in om drygt vecka till.
Örjan L.2012/09/27
Mycket bra snabb leverans och korekta varor.
rating
Mycket bra leverans. Varorna motsvarade förväntningarna.
Hans Staffan Lennart B.2012/09/25
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6634
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.