Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(6092 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(355 Omdöme)
Antal omdöme: 6634negative2.8%(187 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Helnöjd
rating
Bra information om varorna, enkelt och okomplicerat att handla, snabb leverans!
Irene A.2012/10/25
kanonbutik
rating
Snabb leverans, bra priser :)
Kenneth F.2012/10/29
Serviceminded och snabba leveranser!
rating
Detta är ett företag där man både får goda råd och svar på frågor när det gäller installationer och produktval så att det underlättar beställning. När man sedan har gjort beställning så är även leveransen väldigt snabb!
Maria M.2012/10/27
Funkade bra
rating
Inga problem
Sven Magnus R.2012/10/24
Ett företag som vet vad E-handel innebär!
rating
Allt gick "klockrent" från en bra lätt använd sida till att man får beställda saker.
Julius Ludwig S.2012/10/22
supersnabb hantering och leverans
rating
Beställde sakerna söndagkväll och kunde hämta ut paketet på tisdag eftermiddag. Allt var bra paketerat och installationsbeskrivningar var ett stort plus Fullpott för Ljustema.se.
Lars Isak B.2012/10/22
Lysande!!!!!!!!!
rating
Mycket bra och lättförståerlig hemsida. Varorna kom jättefort, bra att man kan betala mot faktura.
Mary Gunvor Elisabet F.2012/10/24
Klockrent !
rating
Beställningarna har fungerat klockrent.
Lars N.2012/10/18
Grymma
rating
Snabb leverans som vanoigt rekommenderas bara++++++++++++
David Niclas P.2012/10/27
Mycket bra sevice,även vid reklamationer
rating
Mycket bra leverantör
Anders Kenneth J.2012/10/25
Väldigt snabbt levererat!!!
rating
Beställde två gånger och båda leveranserna kom dagen därpå!
Ahlin Patricio Alexander R.2012/10/16
Bra led-lampa
rating
Bra ersättare för60-watts glödlampa som lyser tom bättre.
Johan Petter J.2012/10/13
Bra pris. Bra produkt
rating
Fikk sjokk da jeg så prisen på de "originale" GX 53 lampene som skulle være til utebelysningen. 380 kr pr stk. Da jeg så at man kunne få LED lys med 6 ganger levetid til 1/3 av prisen pustet jeg lettet ut. Etter 3 dager fikk jeg SMS fra DHL servicepunkt og alt var klart. Bare positive tilbakemeldinger fra meg!!
Johnny E.2012/10/13
Första köpet hos Ljustema
rating
Enkelt att handla och leveransen kom efter ett par dagar. Mycket nöjd!
Börje Sven W.2012/10/13
Mycket bra bemötande och service
rating
Det jag uppskattade mest i kontakten med Ljustema är den hjälp och snabba hanteringen av både order-leverans och frågor kring montering av led stripe mm.
Charlott J.2012/10/12
Rekemenderas !!!
rating
Riktigt snabb leverans och bra varor. Bara plus från mig.
Tomas Gunnar G.2012/10/11
Grymt bra service
rating
Har mest köpt led strålkastarna och dem rekomenderar jag starkt. Har nu köpt 9 st och har själv minst 1 förfrågning varje dag om dem.
Hans Jimmie L.2012/10/11
Snabb leverans !
rating
Mycket snabb leverans ! och beskrivningen gjorde det lätt att veta vad man köpte. :-)
Erik Matias K.2012/10/11
Hög kundservice.
rating
Mycket bra service, tillmötesgående företag.
Olavi Johannes A.2012/10/10
Bra utbud och enkel hemsida!
rating
Snygg och bra hemsida med väldigt mycket innehåll!
Håkan Gunnar F.2012/10/10
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6634
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.