Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(6093 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(356 Omdöme)
Antal omdöme: 6636negative2.8%(187 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Rekmenderas
rating
Supersnabb leverans Varmvit ledljusslinga som är varmvit. Riktig gummikabel som luktar kvalitet
Erik Stefan K.2012/12/12
Lysande!
rating
Snabbt lev. mycket bra ljus, komplett paket, lätt monterat. precis vad jag sökte!
2012/12/12
Seriös
rating
Mycket bra och snabb leverantör som även rättar till smärre problem omgående
Martin C.2012/12/11
Proffsigt, snabbt och prisvärt
rating
Alltid samma föredömliga service och kvalite på varorna, varför åka och leta när man finner det man vill ha med ett knapptryck, ingen extrakostnad och betala som man önskar, t.ex. på faktura. Suveränt
Ninette Margareta A.2012/12/08
Naturvetenskapligt och tekniskt kunniga
rating
Naturvetenskapligt och tekniskt kunniga
Sten Villiam W.2012/12/22
Snabbt och lätt
rating
Kom dagen därpå. Proffsigt!
Mikael Stefan N.2012/12/08
Ljustema levererade
rating
Påbörjat en omfattande renovering o integrerar ljus i tak i många rum o hittade ljustema.se. Otroligt nöjd kvaliteten på "downlights" samt den snabba hjälp o support som levererats när en enkel fråga behövt besvarats. Leveranser skickat samma dag (om jag inte slöat på beställningen). Snabbt, enkelt o riktigt prisvärt samt bra produkter!
Sten Nicklas P.2012/12/08
Otroligt snabb leverans!
rating
Mailade frågor och fick svar snabbt, efter beställning levererades varorna väldigt fort. Bara positivt!
Lil Iris Elisabeth J.2012/12/08
Regnbågen på metervara
rating
Efter en trevlig pratstund med en försäljare, kunde jag beställa precis vad jag hade fantiserat om. Leveranstiden var också den inom en rimlig tid.
Hans Olof Ingemar W.2012/12/06
BARCELONA 3W - PAKET 6ST LED SPOTLIGHTS
rating
Köpte BARCELONA 3W - PAKET 6ST LED SPOTLIGHTS vilka skall vara varmvita. Men lider av för stor variation både i färg och i styrka. mycket grönt ljus från dessa, så jag beställde 6st CREE XML T6 Warm White LED vilket funka bra att byta ut. en mer kostnad på 300kr+ arbete men det är det värt armaturen i sig var ju jätte bra. + för drivdonet som går att dimma men inte helt.
Ronny Karl Arne L.2013/01/18
fantastiska produkter & fantastisk service
rating
har aldrig kunnat bli mer nöjd. problemfritt och bra tillmötagångssätt.
Göran Kristoffer H.2012/12/20
Otroligt smidigt! över förväntan!
rating
Beställde sen på kvällen en onsdag och hade paketet på fredag! Föredömlig leverans. Beställde Ledslinga Varm vit paket på 5 m och 4,8W/m för att installeras på list i vägg som lyser upp ut mot taket i vardagsrummet! Kommer bli kanon! Beställer snart igen men då 7,2W/m för att få lite mer kräm.. Återstår att se hur supporten är på telefonen för rådgivning. Tack för mig.
Kent N.2012/12/11
Klockrent!
rating
Bra hemsida,skönt med faktura utan extra kostnader,snabb leverans
Björn Robert F.2012/12/04
Supersnabb leverans av varorna
rating
Beställde ena dagen innan 15:00, fick sen mina lampor dagen efter. Smidigt och bra, man kan ju till och med få det på faktura avgiftsfritt vilket är det jag föredrar om man vill kontrollera vad man fått innan man betalar. Kan varmt rekomendera Ljustema till de som vill ha bra lampor till bra pris samt snabb leverans.
Cristian C.2012/12/04
Enklare kan man inte få det!
rating
Enkelt att beställa med en väldigt snabb leverans. Ringde även kundtjänsten innan beställningen och fick snabbt svar från en kundvänlig person.
Lars Thomas D.2012/12/10
Lätt och smidigt att handla energisnål LED...
rating
Lätt att välja rätt bland många olika valmöjligheter av ernergisnål LED belysning. Perfekt!
Sara H.2012/12/02
det funkar gör bra
rating
Lätt snabbt o bra
Johan H.2012/11/30
Fantastiska Ljustema
rating
Har då ALDRIG varit med om ett ställe som nästaz i praktiken vet vad jag tänker för grjejerna man beställer kommer hem så snabbt så jag tror de skickat INNAN jag beställt... Tusen miljoner tack för de otroligt snabba leveranserna!
Milla C.2012/11/29
Billigt, snabba och enkelt
rating
Det bästa var ju leveranstiden. Var inte i kontakt med någon, men enkelt att göra det själv på nätet!
Lars-Magnus W.2012/12/02
Riktigt bra !
rating
Ljusslingan verkar rejäl och bra, lite dyr kanske men förhoppningsvis är väl kvaliten bra. Köpet gick smidigt och snabb leverans.
Björn O.2012/11/29
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6636
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.