Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(6057 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(354 Omdöme)
Antal omdöme: 6597negative2.8%(186 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Riktigt bra !
rating
Ljusslingan verkar rejäl och bra, lite dyr kanske men förhoppningsvis är väl kvaliten bra. Köpet gick smidigt och snabb leverans.
Björn O.2012/11/29
Toppservice
rating
Snabbt och korrekt handlagt. Bra och överskådlig hemsida!
Jan Erik Olof H.2012/11/29
lättläst hemsida och enkel att beställa från...
rating
förstagångs köp, men positiv
Stellan Artur J.2012/11/29
Leverans
rating
Supersnabb leverans.
Anders B.2012/11/29
Snabba som ögat och billiga som få!
rating
Snabbt och funktionellt! Tyvärr var inte ytfinnishen den bästa på den infällda svartlackade spoten, men priset var så lågt att jag inte orkade reklamera 5 av 6 spotar. I övrigt bra och lättinstallerade produkter, tvekar inte att handla av dem igen, men då inte svartlackade grejer...
Svinto S.2012/11/25
På Ljustema handlar du fraktfritt
rating
Bra att kunna handla fraktfritt till vettiga priser, och kan få faktura utan avgift.
Karl-erik B.2012/11/25
Hittils utmärkt
rating
Allt funkade bra, utom att beställd lampa inte passade i armaturen. Jag väntar nu på utbyte och hoppas att det går bra.
Roland L.2012/11/25
snabbt
rating
Snabb leverans
Mats Ingemar T.2012/11/25
Bra inställning och kundorientering
rating
Service helt utan problem ,mycket bra hemsida
Peter Göran Einar H.2012/11/22
Rekommenderade rätt produkt till rätt pris
rating
Lämnade råd som var fokuserade på mitt behov
Lars Kristian Å.2012/11/21
Bra!
rating
Mycket bra företag. Snabb leverans, smidiga betalnings möjligheter och snabba på att svara på mail. Enda anledningen till bara fyra stjärnor är att jag inte är hundra nöjd med spotlightsens ljus. Köpte Aten Led spotlights som skulle ge varmvitt ljus vilket de gör men med en grön nyans och jag upplever de ej såpass ljusstarka som de påstås (3watt LED=30watt halogen) snarare max motsvarande 15-20watt halogen. Detta ger en lite udda ljusbild i en vit hall med svart klinkersgolv. Såhär i efterhand skulle jag nog ha köpt 6watt LED istället så kan man dimma ned om till lagom nivå.
Jesper T.2012/11/22
Hög kvalitet och snabb leverans till bra pris!
rating
LED ljuskällorna i de ljusslingor jag inhandlat är av hög kvalitet och håller genomgående samma färgtemperatur ca 2700K. Kablar har god isolering och hög vädertålighet, inga tunna plastiga kablar som spricker efter någon säsong. 1200 ljuspunkter lyser nu upp ett av de Ek träd som pryder tomten med ett underbart resultat. Rekommenderas starkt hälsar Peder
Peder O.2012/11/18
Snabb Service !
rating
Alldeles utmärkt
Anders Vilhelm G.2012/11/18
Super bra service
rating
Snabb leverans, bra service...
Tord herbert N.2012/11/17
Funkar på när som kanon...
rating
Trevlig webbshop. Beställde lite led belysning samt ett par paket fjärrströmbrytare med mottagare. Det saknade ett paket hos dem, så de plockade ihop ett likvärdig, tyvärr var det med dimbar belysningsfunktion, vilket inte var beställt. Men det funkar att använda. Lev tiden var bra, men inte fantastisk. Beställde på en fredag fick levererat onsdag. Kommer att handla igen, kan rekommendera dem!
Larz M.2012/11/16
bra utbud snabb leverans.
rating
Bra utbud i segmentet. Snabb frakt. Pris ok.
Ulf Peter S.2012/11/15
Helt suveränt !
rating
Trodde inte att det gick att transportera paket så fort ! Har beställt 2 gånger hämtade paketen dagen efter ! :-D
Stefan T.2012/11/19
Strålande!
rating
Snabb leverans och prisvärd produkt
Rolf Roger Tomas S.2012/11/14
vad ska man säga!!! Världsklass !!!!!!
rating
Bilder kommer senare!:))
Alf Ronny A.2012/11/14
Det fungerade bra MEN!
rating
Fick strul när jag skulle beställa igen kunde inte skriva in mail adressen och då kunde du inte skicka iväg beställningen. MEN! jag blev jätte bra kompenserad för detta, jag fick delen som jag hade glömt att beställa grattis till mig så jag tycker att ni har skött er jätte bra!!!!
Leif urban B.2012/11/13
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6597
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.