Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5966 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(354 Omdöme)
Antal omdöme: 6501negative2.8%(181 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Lysande
rating
Snabb leverans och perfekt med faktura
Lars-Göran A.2012/11/03
Snabbt å enkelt
rating
Bra och snabb service på beställningen och framför allt du kan själv välja hur du vill betala för dina varor
Jan Peter M.2012/11/01
Inte billigast - men vilken snabbleverans.
rating
Mycket snabbt levererat utan några problem. Bara att gå och hämta på närbutiken 2 dagar efter beställning. Allt rätt och riktigt, och fungerande produkter.
Lennart W.2012/10/31
Strålande!!
rating
Bra bemötande. Snabb leverans. Bra pris.
Hans Joakim B.2012/10/30
Snabb leverans
rating
Fantastiskt snabb leverans
Hans J.2012/10/29
Enkelt och bra
rating
Bra information om produkterna på webbsidan. Det som kom i paktetet motsvarade det som var i beskrivningen. Snabb leverans. Hur lamporna håller etc vet jag ännu inte men allt bra så här långt. Rekommenderas.
Åke I.2012/10/29
Bra butik!
rating
Snabb leverans
Peter Christoffer F.2012/10/29
Helnöjd
rating
Bra information om varorna, enkelt och okomplicerat att handla, snabb leverans!
Irene A.2012/10/25
kanonbutik
rating
Snabb leverans, bra priser :)
Kenneth F.2012/10/29
Serviceminded och snabba leveranser!
rating
Detta är ett företag där man både får goda råd och svar på frågor när det gäller installationer och produktval så att det underlättar beställning. När man sedan har gjort beställning så är även leveransen väldigt snabb!
Maria M.2012/10/27
Funkade bra
rating
Inga problem
Sven Magnus R.2012/10/24
Ett företag som vet vad E-handel innebär!
rating
Allt gick "klockrent" från en bra lätt använd sida till att man får beställda saker.
Julius Ludwig S.2012/10/22
supersnabb hantering och leverans
rating
Beställde sakerna söndagkväll och kunde hämta ut paketet på tisdag eftermiddag. Allt var bra paketerat och installationsbeskrivningar var ett stort plus Fullpott för Ljustema.se.
Lars Isak B.2012/10/22
Lysande!!!!!!!!!
rating
Mycket bra och lättförståerlig hemsida. Varorna kom jättefort, bra att man kan betala mot faktura.
Mary Gunvor Elisabet F.2012/10/24
Klockrent !
rating
Beställningarna har fungerat klockrent.
Lars N.2012/10/18
Grymma
rating
Snabb leverans som vanoigt rekommenderas bara++++++++++++
David Niclas P.2012/10/27
Mycket bra sevice,även vid reklamationer
rating
Mycket bra leverantör
Anders Kenneth J.2012/10/25
Väldigt snabbt levererat!!!
rating
Beställde två gånger och båda leveranserna kom dagen därpå!
Ahlin Patricio Alexander R.2012/10/16
Bra led-lampa
rating
Bra ersättare för60-watts glödlampa som lyser tom bättre.
Johan Petter J.2012/10/13
Bra pris. Bra produkt
rating
Fikk sjokk da jeg så prisen på de "originale" GX 53 lampene som skulle være til utebelysningen. 380 kr pr stk. Da jeg så at man kunne få LED lys med 6 ganger levetid til 1/3 av prisen pustet jeg lettet ut. Etter 3 dager fikk jeg SMS fra DHL servicepunkt og alt var klart. Bare positive tilbakemeldinger fra meg!!
Johnny E.2012/10/13
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6501
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.