Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(6096 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(357 Omdöme)
Antal omdöme: 6640negative2.8%(187 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Snabb leverans
rating
Beställde på måndagen och hade armaturen i brevlådan på tisdagen!
Mats Ove S.2013/04/29
Ledlister
rating
Beställde 2 st ledlister á 5 meter leverades på några dagar lätta att montera och jag är supernöjd......
Anders P.2013/04/25
Kvalite
rating
Snabba leveranser snygga produkter bra kvalite. Helnöjd
Birger Sten A.2013/04/24
Varför inte vara tydlig med vad som passar i...
rating
kÖPTE EN PLATT led FÖR ATT ERSÄTTA EN 20w HALOGEN. vISADE SIG ATT JAG SLÄNGT 79:- I SJÖN - DEN GICK INTE I ARMATUREN. gISSAR ATT DET ENDAST FINNS ETT FÅTAL ARMATURER SOM DEN GÅR IN I - OM ENS NÅGON
Claes W.2013/04/22
Svar: Hejsan Vad tråkigt att höra att ljuskällan inte passade i din armatur. Det går bra att klippa av benen något ifall det är det som är problemet. Skulle du inte få den att passa har vi alltid 30 dagars öppet köp. Kontakta vår kundtjänst på 04272224 så hjälper de dig ifall du vill skicka tillbaka. Med vänliga hälsningar Rasmus Lejonfelt Ljustema AB
LED Spot
rating
Kanaon! Snabb leveranstid och hög kvalitet av spot
Rafal J.2013/04/20
Braa
rating
Det finns/fick ingen info om strömbrytare
Jon Erik R.2013/04/19
Svar: Hejsan Jon Vi försöker hela tiden att förbättra vår sida och fylla på med information. Hör gärna av dig till oss och berätta vilken strömbrytare det är du tänker på så ska vi göra vårt bästa för att få fram en tydlig information. Med vänliga hälsningar Rasmus Lejonfelt Ljustema AB
Snabbt och bra!
rating
Sjukt snabb leverans! Mycket nöjd!
Joakim Ingvar Bertil S.2013/04/18
Snabba leveranser, bra produkter
rating
Mycket bra produkter, bra service, snabba leveranser, Köpt 7-8 ledlister. Rekommenderas.
David Paul Lennart P.2013/04/16
Otrolig snabb och smidig leverans!
rating
Jag beställde några spottar sent på måndag kväll, på onsdagen kunde jag hämta ut de. Väldigt snabb och smidig leverans. Dessutom bra priser för bra produkter!
Henrik Erik H.2013/04/16
Service med perfektion!
rating
Mycket bra och grymt snabba leveranser.
Erik Robert S.2013/04/15
Snabb leverans
rating
Kommer beställa igen
Rolf Anders Mattias H.2013/04/15
snabbt och bra
rating
Gick så bra det kunde ! Toppen
Hugo sven erik S.2013/04/12
Ljustrevnad
rating
Intressanta och trevliga saker som ljuser up tillvaron
Mats Eric L.2013/04/13
Bästa servicen!
rating
Den bästa servicen jag varit med om!
Klas William Gustav R.2013/04/13
Snabbare leverans får man leta efter.
rating
Mycket bra service.
Alf Magnus J.2013/04/11
Bra och snabb leverans
rating
Enda negativa var att produkten luktade rök och jag misstänker att lagret är samma som rökrutan?
Fredrik W.2013/04/10
Kanon
rating
Mycke bra leverans och bra sortiment .. Kan verkligen rekommendera ljustema...
Jens Ola Erik B.2013/04/23
Tajming
rating
Jag har hittills varit mycket nöjd med Ljustema, leveranserna har skötts snabbt, bra information och bra produkter. Den senaste leveransen blev jag dock besviken på, samma dag som mina varor levererades så fick jag ett erbjudande att samma produkt såldes 400:- billigare :-(
Mats Allan N.2013/04/09
Svar: Hejsan Tack för ditt omdöme! Det är alltid några kunder som blir drabbade för detta när vi gör prissänkningar och kampanjer. Det är tyvärr svårt att undvika. Det är dock bara att höra av dig till oss så skickar vi ett presentkort på mellanskillnaden. Med vänliga hälsningar Rasmus Lejonfelt Ljustema AB
Jättebra service
rating
Jättebra service och snabb leverans
Staffan Å.2013/04/09
Mycket bra,Snabb+++++
rating
Allt bra!+++++
Reijo Olavi K.2013/04/05
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6640
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.