Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5898 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(349 Omdöme)
Antal omdöme: 6422negative2.7%(175 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Bra pris. Bra produkt
rating
Fikk sjokk da jeg så prisen på de "originale" GX 53 lampene som skulle være til utebelysningen. 380 kr pr stk. Da jeg så at man kunne få LED lys med 6 ganger levetid til 1/3 av prisen pustet jeg lettet ut. Etter 3 dager fikk jeg SMS fra DHL servicepunkt og alt var klart. Bare positive tilbakemeldinger fra meg!!
Johnny E.2012/10/13
Första köpet hos Ljustema
rating
Enkelt att handla och leveransen kom efter ett par dagar. Mycket nöjd!
Börje Sven W.2012/10/13
Mycket bra bemötande och service
rating
Det jag uppskattade mest i kontakten med Ljustema är den hjälp och snabba hanteringen av både order-leverans och frågor kring montering av led stripe mm.
Charlott J.2012/10/12
Rekemenderas !!!
rating
Riktigt snabb leverans och bra varor. Bara plus från mig.
Tomas Gunnar G.2012/10/11
Grymt bra service
rating
Har mest köpt led strålkastarna och dem rekomenderar jag starkt. Har nu köpt 9 st och har själv minst 1 förfrågning varje dag om dem.
Hans Jimmie L.2012/10/11
Snabb leverans !
rating
Mycket snabb leverans ! och beskrivningen gjorde det lätt att veta vad man köpte. :-)
Erik Matias K.2012/10/11
Hög kundservice.
rating
Mycket bra service, tillmötesgående företag.
Olavi Johannes A.2012/10/10
Bra utbud och enkel hemsida!
rating
Snygg och bra hemsida med väldigt mycket innehåll!
Håkan Gunnar F.2012/10/10
Blixtsnabb leverans
rating
Lätt att navigera på nätbutik och snabb leverans . Ha inte testat produkten ännu.
Peter A.2012/10/09
Klockrent
rating
Riktigt bra bemötande och riktigt bra hjälp! Har varit med om snabbare frakt, men det kan lika gärna hängt på budfirman! Jag är jättenöjd!
Per R.2012/10/10
En mycket positiv upplevelse
rating
Perfekt service. Lätt att komma i kontakt med, ringer alltid tillbaka om det varit upptaget t.ex, idag ganska unikt bland företag eller stat/kommun.
Bernt H.2012/10/06
Personligt & proffsigt
rating
Bra bemötande rakt igenom - mina inköp krävde ett par mailkontakter, men det var absolut inga problem. Snabb hantering, Mycket nöjd!!
Sanna P.2012/10/05
Leveranssvårigheter!!!!!!!!
rating

Skulle beställa 3 st. ledlysrör såg att de hade 5st. i lager när jag beställde. Betalade och trodde allt var OK, men icke har nu väntat i nästan 4 veckor och de kan fortfarande inte leverera. Ska jag handla där igen? Tveksamt.

Nils-sture berndt A.2012/10/22
Svar:

Hej,


Det är självklart tråkigt att behöva vänta på sin beställning om varorna man beställt inte finns i lager eller är slut hos leverantören, men jag förstår inte riktigt hur du kunnat se att vi skulle haft 5st i lager då vi aldrig skriver ut något lagersaldo på någon av våra produkter på hemsidan. Vi skriver endast ut leveranstider som då kan variera från produkt till produkt.


Vill man veta vår lagerstatus så är man självklart välkommen att höra av sig till vår kundtjänst =) Oss når du via telefon på 042-72224 eller via e-post på kundtjanst@ljustema.se



Med vänliga hälsningar


Annette Lejonfelt

Enkelt köp, enkel leverans
rating
En liten lampa beställdes som skickats som post, skall inte vara någon raketteknik att få det rätt och levererad, därav 4 stjärnor.
Bo-Erik D.2012/10/04
Inga som helst problem!
rating
Led-lampor +dimmer,inga som helst problem,! Super nöjd med prylarna /Tack.
Thomas Sture M.2012/10/12
LEDGLAD
rating
Köpte 2 st 5 m slingor LED med trafo, en varmvit och en RGB med RF-fjärr. Roliga och spännande prylar med många användningsområden, en tjänar som belysning i en skohylla, den andra (RGB) klistrades upp bakom TV'n och ger ett behagligt ljus när den är dimmad. Bägge slingorna var på 7,2 W/m, på morgonen tycker jag det är för starkt, detta är dock i ett litet utrymme, som tur är går det att dimma den!
Karl K.2012/10/04
Bra på personlig kontakt!
rating
Här fick jag råd o tips som jag hade nytta av. Snabba leveranser samt fraktfritt gjorde ju inte affären sämre. Ett företag att rekommendera!
Lars R.2012/10/03
VILKEN SERVICE!!!
rating
Tjenixen!! Blev glatt överraskad hur fort jag fick min leverans! Beställde på en torsdag kväll och nästa dag jag kom hem från trafikskolan vart den här! :D Nu är både jag och min bil glada!! Tusen tack :) Trevlig höst!!
Katri J.2012/10/02
Snabb service
rating
Snabb service och leverans. Enkelt och lätt att beställa.
Lars arne olov S.2012/10/02
Rekommenderar Ljustema starkt!!
rating
Mycket bra att ha och göra med. Bra saker och snabba leveranser!!
Tommy J.2012/10/02
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6422
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.