Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(6096 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(357 Omdöme)
Antal omdöme: 6640negative2.8%(187 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Alla förväntnigar för ett ett webbköp uppfylldes.
rating
Mycket nöjd med lamporna och ungefär halva priset mot de lokala säljarna.
Jan Christer N.2013/05/11
Toppbetyg!
rating
Allt fungerar som man önskar!
Per Axel L.2013/05/08
Mäktig belysning
rating
Var länge tveksam till ljusslingor i LED, men ville ändå testa. Valde Ljustema, eftersom det var bra pris och inte sved så hårt om det skulle bli misslyckat. Nu när det är monterat, är det tveklöst den bästa investeringen jag gjort i mitt kök. Monterade två 5-meters slingor i passande skenor med fjärrstyrd dimmer vid en trappavsats och det blev fantastiskt lyckat. Nu letar jag efter fler ställen i huset att belysa med slingor, för det är ett riktigt lyft och det gör att man nästan väntar på att det ska bli mörkt ute, så man ser effekterna. Leveransen var snabb. Tog tre dagar, trots att det var helgdag mitt i veckan. Inga svårigheter att skarva eller förlänga slingorna. Anvisningar medföljde och var ovanligt tydliga. Fullt betyg åt detta företag.
Jon Patrik Andreas G.2013/05/08
Service++++
rating
Måste säga att servicen har alla gånger jag varit i kontakt med Ljustema varit på topp och snabbt har det gått också. Detta gör att man mår bra bara av att tänka på att man kanske behöver handla något av er snart.
Pontus F.2013/05/07
Toppen
rating
Lätt,snabbt, billigt, bra!
Seppo Johannes N.2013/05/07
Bra telefonhjälp, bra priser o snabb leverans
rating
Till mitt.biorum behövde jag såväl Ledspottar Ledlist Nexastyrning. Fick bra hjälp per telefon ,bra pris och snabb leverans. Bra info om tekniska specifikationer.
Anders O.2013/05/06
Snabb leverans och otroligt bra Kundservice!!
rating
Frågade om tips och saker som man bör tänka på, fick otroligt snabba svar och precis den hjälp jag behövde... Skickade samma frågor och funderingar till 3st olika företag som säljer led via nätet, endast ljustema.se svarade på ett sätt som verkligen hjälpte!!! Toppen nöjd!
Björn Gunnar Henrik W.2013/05/06
Snabb leverans
rating
Mycket snabb leverans. Fick varorna dagen efter beställning. Mvh Christian
Jan Kristian B.2013/05/05
Rekommenderas
rating
Snabb leverans och bäst pris.
Ola B.2013/05/04
Snabbt och enkelt!
rating
Snabb och smidig leverans i brevlådan, saknade dock fler detalj bilder på ljuslisten jag köpte.
Jan Kennet N.2013/05/04
Toppen
rating
Snabb leverans fungerar klockrent.
Bo Gösta Christer R.2013/05/02
LYSANDE!
rating
KANON-bra support och kort leveranstid!
Dan Eric Niclas H.2013/05/06
Ordning å reda...
rating
Bra service och snabb leverans......
Jesper Johan Christian H.2013/04/30
Bilutställning
rating
Köpte en ljusslinga i orange , grymt ljus . Passade till min bil som jag ställer ut . Kolla in på WWW:LSDRACING:SE
Per Lennart S.2013/05/03
ljusslinga
rating
Mycket nöjd med ljusslingan och snabb leverans även bra kundtjänst ++++++++
Bo Stefan B.2013/04/30
Imponerande
rating
Mycket bra företag, var väldigt nöjd med detaljerade ritningar till varje bild, vilket gjorde att jag kunde få rätt lampor direkt.. Mycket bra leverans framme inom 24 timmar. Har bara gott att säga om företaget, rekommenderas starkt
David Ö.2013/04/30
SUPERSNABB LEVERANS
rating
Jag är helnöjd med leverans och kvalite på proukterna jag fått.
Mats ola jörgen G.2013/04/30
Rekommenderas!
rating
Bra och trevligt bemötande. Snabb leverans.
Frida Kajsa Maria E.2013/04/29
kanon
rating
Snabb och bra leverans, lamporna hemma på 2 dagar
Stefan L.2013/04/28
En smärtfritt deal
rating
Helt enkelt kanon, toppen info, lätt att hitta nödvändig info. Helt enkelt kanon, enkel beställning med en snabb leverans. Bättre en så blir det inte:)
Rune L.2013/04/25
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6640
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.