Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5898 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(349 Omdöme)
Antal omdöme: 6422negative2.7%(175 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Hundgårdsbelysning
rating
Kanon, snabb och pålitlig leverans. Hundarna är jättenöjda, nu behöver de inte vara ute i mörkret. Dessutom så kostar strömmen för de 5 ledstrålkastarna mindre än vad en enda lampa förbrukade innan. Hoppas nu att livslängden stämmer något så när, så är jag och hundarna super nöjda.
Ulf Michael N.2012/11/02
Lysande
rating
Snabb leverans och perfekt med faktura
Lars-Göran A.2012/11/03
Snabbt å enkelt
rating
Bra och snabb service på beställningen och framför allt du kan själv välja hur du vill betala för dina varor
Jan Peter M.2012/11/01
Inte billigast - men vilken snabbleverans.
rating
Mycket snabbt levererat utan några problem. Bara att gå och hämta på närbutiken 2 dagar efter beställning. Allt rätt och riktigt, och fungerande produkter.
Lennart W.2012/10/31
Strålande!!
rating
Bra bemötande. Snabb leverans. Bra pris.
Hans Joakim B.2012/10/30
Snabb leverans
rating
Fantastiskt snabb leverans
Hans J.2012/10/29
Enkelt och bra
rating
Bra information om produkterna på webbsidan. Det som kom i paktetet motsvarade det som var i beskrivningen. Snabb leverans. Hur lamporna håller etc vet jag ännu inte men allt bra så här långt. Rekommenderas.
Åke I.2012/10/29
Bra butik!
rating
Snabb leverans
Peter Christoffer F.2012/10/29
Helnöjd
rating
Bra information om varorna, enkelt och okomplicerat att handla, snabb leverans!
Irene A.2012/10/25
kanonbutik
rating
Snabb leverans, bra priser :)
Kenneth F.2012/10/29
Serviceminded och snabba leveranser!
rating
Detta är ett företag där man både får goda råd och svar på frågor när det gäller installationer och produktval så att det underlättar beställning. När man sedan har gjort beställning så är även leveransen väldigt snabb!
Maria M.2012/10/27
Funkade bra
rating
Inga problem
Sven Magnus R.2012/10/24
Ett företag som vet vad E-handel innebär!
rating
Allt gick "klockrent" från en bra lätt använd sida till att man får beställda saker.
Julius Ludwig S.2012/10/22
supersnabb hantering och leverans
rating
Beställde sakerna söndagkväll och kunde hämta ut paketet på tisdag eftermiddag. Allt var bra paketerat och installationsbeskrivningar var ett stort plus Fullpott för Ljustema.se.
Lars Isak B.2012/10/22
Lysande!!!!!!!!!
rating
Mycket bra och lättförståerlig hemsida. Varorna kom jättefort, bra att man kan betala mot faktura.
Mary Gunvor Elisabet F.2012/10/24
Klockrent !
rating
Beställningarna har fungerat klockrent.
Lars N.2012/10/18
Grymma
rating
Snabb leverans som vanoigt rekommenderas bara++++++++++++
David Niclas P.2012/10/27
Mycket bra sevice,även vid reklamationer
rating
Mycket bra leverantör
Anders Kenneth J.2012/10/25
Väldigt snabbt levererat!!!
rating
Beställde två gånger och båda leveranserna kom dagen därpå!
Ahlin Patricio Alexander R.2012/10/16
Bra led-lampa
rating
Bra ersättare för60-watts glödlampa som lyser tom bättre.
Johan Petter J.2012/10/13
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6422
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.