Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5898 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(349 Omdöme)
Antal omdöme: 6422negative2.7%(175 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


bra utbud snabb leverans.
rating
Bra utbud i segmentet. Snabb frakt. Pris ok.
Ulf Peter S.2012/11/15
Helt suveränt !
rating
Trodde inte att det gick att transportera paket så fort ! Har beställt 2 gånger hämtade paketen dagen efter ! :-D
Stefan T.2012/11/19
Strålande!
rating
Snabb leverans och prisvärd produkt
Rolf Roger Tomas S.2012/11/14
vad ska man säga!!! Världsklass !!!!!!
rating
Bilder kommer senare!:))
Alf Ronny A.2012/11/14
Det fungerade bra MEN!
rating
Fick strul när jag skulle beställa igen kunde inte skriva in mail adressen och då kunde du inte skicka iväg beställningen. MEN! jag blev jätte bra kompenserad för detta, jag fick delen som jag hade glömt att beställa grattis till mig så jag tycker att ni har skött er jätte bra!!!!
Leif urban B.2012/11/13
Snabb leverans.
rating
Jag tycker att Ljustema.se var väldigt snabba att leverera och jag tycker det var bra priser på de produkter som jag köpte.
Torbjörn N.2012/11/13
Produkterna var kalasfina
rating
Som sagt var produkterna kalasfina, väl packade, axeptabel leveranstid, bra betalalternativ. Litet minus var att paketet blev skickat till fel utlämnings ställe 3 mil enkel väg för att hämta.
Mika P.2012/11/17
Valetta 7W E27 Led 630 Lumen
rating
Snabb leverans. Tyvärr gick en av LED lamporna sönder omgående.
Cristina B.2012/11/12
Snabb leverans men ingen dimmer!!
rating
Jag är nöjd med leveransen men fick ingen dimmer med min beställning. Det står överallt om denna dimmer, men den kom inte med i beställningen. Vet ej om det blivit något fel eller?
Thomas A.2012/11/07
Mycket bra service !!!
rating
Kanonservice på alla sett och snabb leverans.
Johan Roberth Niclas K.2012/11/07
Billigt och snabb leverans
rating
Seriös butik med bra sortiment och snabba leveranser.
Pär Åke N.2012/11/05
Strålande
rating
Extremt bra service, bra support (tom lördagar) och väldigt hjälpsamma och trevliga.
Gabriel M.2012/11/05
Nöjd kund.
rating
Trevligt bemötande. Snabb leverans. Bra prisbild. Allt mycket bra. Det enda lilla är att Terms o conditions o persondatapoliktik borde stå på svenska då vi inte talar engelska i detta landet.( För att alla ska veta vad dom godkänner.) Eljo dimmer ger liten dimmring till 6 st. lampor aten 3W ,men det beror väl på att totala effekten är så liten.
Rolf Ivar N.2012/11/05
Snabba som attan.
rating
Blev positivt överaskad när avin kom hem så snabbt trots att dom hade förvarnat att leveransen kunde ta lite längre tid pga att några av lamporna vi beställt inte fanns i lager men skulle komma in senare i veckan.
Nils Jonny S.2012/11/27
Snabb leverans.
rating
Beställning och leverans fungerar perfekt.
Karl Anders E.2012/11/04
snabb leverans
rating
Snabb leverans, bra pris och lättförstårlig webb butik.
Robert G.2012/11/04
Snabbt som en "blinkning"
rating
Hej Snabb leverans men vid dimring så blinkar lamporna vid lägsta nivån
Hans Olle V.2012/11/03
Fungerade "lysande" =)
rating
Jag beställde dimbara spotlights från Ljustema.se och det fungerade mycket smidigt. Snabb leverans, nackdel dock att man inte kan välja leveranssätt, men i övrigt mycket bra där också. Jag har inte testat dimmerfunktionen på lampan, och inte heller varit i kontakt med kundtjänst. Därför kan jag inte bedöma dessa delarna. Men de har mycket information om produkterna vilket är ett STORT plus! Som sagt, det har fungerat mycket smidigt och att man inte kan välja leveranssätt är det enda negativa. Men trots det blir det full poäng.
Rikard B.2012/11/11
Ett pris som passar!
rating
Snabbt och smidigt dessutom mycket prisvärt.
Ingrid katarina D.2012/11/02
Mycket bra
rating
Bra priser och snabb leverans
Lars Gösta Tommy S.2012/11/01
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6422
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.