Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(6096 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(357 Omdöme)
Antal omdöme: 6640negative2.8%(187 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


mycket lättarbetat
rating
bra spotar lätt installation snygg belysning snabb handläggning
Per Egon R.2013/05/25
Rekommenderas!
rating
Allting funkar.
Magnus Daniel W.2013/05/22
Perfekt
rating
Snabbt, enkelt och billigt utan krusiduller.
Jarl Hoff W.2013/05/21
Utmärkt !!
rating
Man får det man beställt snabbt utan krångel. Bra priser och stort urval
Sven Arne L.2013/05/21
Förväntan uppfylld
rating
Bra produkter, rätt priser, smidig beställningsfunktion, snabb leverans. Precis som man förväntar sig av en modern leverantör som vill vara med och konkurera om kunderna.
Karl Anders Olof M.2013/05/20
Kvalitetstänkande
rating
Det var mycket lätt att installera ock inget fattades i kartongen. Bra bemötande vid beställningen. Blev exakt som jag tänkt mig.
Bengt Harry N.2013/05/20
Kanon service, Snabb leverans.
rating
Produkten jag köpte levar upp till mina förväntningar.
Henrik R.2013/05/19
Snabb leverans
rating
Snabb service bra priser
Rolf Ingemar W.2013/05/18
Bra affär
rating
Allt gick smidigt.
Martin Simon R.2013/05/18
Bra bemötande och snabb leverans
rating
Snabba leveranser Bra kundbemötande Skulle något bli fel, rättas det till snabbt och enkelt
Per Arne Stefan S.2013/05/18
Totalt sett nöjd.
rating
Beställde 7 dimmbara ledd-spottar, aningen repigt glas på den ena, dock inget man ser när de kommer upp i taket. Svårt att ge ett rättvist betyg på något man just köpt. Håller lamporna i 10 år är jag nöjd, men det vet jag inte än. Godkänt hittills. Bra hemsida!
Ingvar Patrik K.2013/05/17
Svar: Hejsan Patrik Tack för din recension! Hör gärna av dig till oss om du vill byta ut lampan med repigt glas. Så ska det givetvis inte vara. Vi hoppas på ett nytt betyg efter 10 år då =) Med vänliga hälsningar Rasmus Lejonfelt Ljustema AB
Snabb order
rating
Bra och snabbt behandlat
Erik Mattias Daniel K.2013/05/21
Tillmötesgående service
rating
Rapp, smidig service vid defekt produkt. Bara att rekommendera!
Petri K.2013/05/16
Bra produkter
rating
Snabb leverens och bra produkter till ett bra pris gör att jag gärna besöker Ljustema mär jag behöver ledbelysning
Peter E.2013/05/17
För utomhus, inte direkt!!
rating
Mycket dålig information. Vid köp av ett kit LED stripes, med fjärrkontroll, mottagare, transformator och LED list, så står det vid beställning att det är för utomhusbruk med IP65. (IP-klass: IP65 - Fungerar i alla utrymmen, både inomhus och utomhus). Men när man får hem det är det endast LED listen som är IP 65, allt det andra är för inomhus. Så från att man tänkte sig att det räcker med att dra fram ett 230V eluttag så visade det sig att man antingen måste ha all utrustning förutom listen, liggandes inomhus och dra en lång 6 ledar kabel fram till ledlisten. Eller att dra 230V till en fuktsäker låda där man har transformatorn, därifrån dra en 12V kabel till kontrollern i en fuktsäker låda och däifrån dra 6 ledare till listen. Alternativt ha kontrollern tillsammans med transformatorn och dra en 6 ledare till listen. (6-ledare=röd, grön. blå,V+, +, -)
Hans Fredrik H.2013/05/14
Svar: Hejsan Hans Tack för att du uppmär
Nöjd:)
rating
Första gången jag handlat från Ljustema. Helt nöjd! Leveransen gick anmärkningsvärt snabbt. Konkurrenskraftiga priser. Återkommer!
Hans erik christian timm R.2013/05/16
Suveräna
rating
Mycket kunnig personal, fantastiskt fint bemötande, snabb och smidig leverans. Dessutom mycket hjälpsamma vid strul med DHL :)
Fredrik Sten Karl Drott W.2013/05/12
De lampor som inte var trasiga var bra
rating
Köpte LED-lampor med GU10-fattning. Mycket pengar för jag köpte några stycken. En var trasig pga synligt yttre våld. Min åsikt är att säljer man så dyra lampor så måste man kolla att de är makroskopiskt hela innan man skickar dem. De som var hela är dock bra. Dimbara kanske man skall vänta lute ed att köpa? Tekniken där verkar vara bristfällig än så länge - flimrar en del trots nya fina dimmers.
Karl Anders H.2013/05/12
Svar: Hejsan Anders Vi garanterar att allting är testat och kontrollerat innan det skickas från fabriken. Ibland händer det dock att fraktfirmorna inte är helt försiktiga med alla paket och det kan uppstå skador på varan innan den når kunden. Maila oss på info@ljustema.se eller ring på 042-72224 så skickar vi givetvis en ny lampa till dig kostnadsfritt. Att dimmra ledlampor är fortfarande ett problem som du säger. Det viktiga är att man har rätt kombination med dimmer och lampa. Dimmern som vi
Fungerar precis som man förväntar sig
rating
Bra inga konstigheter
Jimmie Nicklas P.2013/05/11
Bra lyse i lamporna
rating
bra lev och bra folk att göra med.
Dan S.2013/05/11
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6640
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.