Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.9%(5850 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(347 Omdöme)
Antal omdöme: 6369negative2.7%(172 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Bra inställning och kundorientering
rating
Service helt utan problem ,mycket bra hemsida
Peter Göran Einar H.2012/11/22
Rekommenderade rätt produkt till rätt pris
rating
Lämnade råd som var fokuserade på mitt behov
Lars Kristian Å.2012/11/21
Bra!
rating
Mycket bra företag. Snabb leverans, smidiga betalnings möjligheter och snabba på att svara på mail. Enda anledningen till bara fyra stjärnor är att jag inte är hundra nöjd med spotlightsens ljus. Köpte Aten Led spotlights som skulle ge varmvitt ljus vilket de gör men med en grön nyans och jag upplever de ej såpass ljusstarka som de påstås (3watt LED=30watt halogen) snarare max motsvarande 15-20watt halogen. Detta ger en lite udda ljusbild i en vit hall med svart klinkersgolv. Såhär i efterhand skulle jag nog ha köpt 6watt LED istället så kan man dimma ned om till lagom nivå.
Jesper T.2012/11/22
Hög kvalitet och snabb leverans till bra pris!
rating
LED ljuskällorna i de ljusslingor jag inhandlat är av hög kvalitet och håller genomgående samma färgtemperatur ca 2700K. Kablar har god isolering och hög vädertålighet, inga tunna plastiga kablar som spricker efter någon säsong. 1200 ljuspunkter lyser nu upp ett av de Ek träd som pryder tomten med ett underbart resultat. Rekommenderas starkt hälsar Peder
Peder O.2012/11/18
Snabb Service !
rating
Alldeles utmärkt
Anders Vilhelm G.2012/11/18
Super bra service
rating
Snabb leverans, bra service...
Tord herbert N.2012/11/17
Funkar på när som kanon...
rating
Trevlig webbshop. Beställde lite led belysning samt ett par paket fjärrströmbrytare med mottagare. Det saknade ett paket hos dem, så de plockade ihop ett likvärdig, tyvärr var det med dimbar belysningsfunktion, vilket inte var beställt. Men det funkar att använda. Lev tiden var bra, men inte fantastisk. Beställde på en fredag fick levererat onsdag. Kommer att handla igen, kan rekommendera dem!
Larz M.2012/11/16
bra utbud snabb leverans.
rating
Bra utbud i segmentet. Snabb frakt. Pris ok.
Ulf Peter S.2012/11/15
Helt suveränt !
rating
Trodde inte att det gick att transportera paket så fort ! Har beställt 2 gånger hämtade paketen dagen efter ! :-D
Stefan T.2012/11/19
Strålande!
rating
Snabb leverans och prisvärd produkt
Rolf Roger Tomas S.2012/11/14
vad ska man säga!!! Världsklass !!!!!!
rating
Bilder kommer senare!:))
Alf Ronny A.2012/11/14
Det fungerade bra MEN!
rating
Fick strul när jag skulle beställa igen kunde inte skriva in mail adressen och då kunde du inte skicka iväg beställningen. MEN! jag blev jätte bra kompenserad för detta, jag fick delen som jag hade glömt att beställa grattis till mig så jag tycker att ni har skött er jätte bra!!!!
Leif urban B.2012/11/13
Snabb leverans.
rating
Jag tycker att Ljustema.se var väldigt snabba att leverera och jag tycker det var bra priser på de produkter som jag köpte.
Torbjörn N.2012/11/13
Produkterna var kalasfina
rating
Som sagt var produkterna kalasfina, väl packade, axeptabel leveranstid, bra betalalternativ. Litet minus var att paketet blev skickat till fel utlämnings ställe 3 mil enkel väg för att hämta.
Mika P.2012/11/17
Valetta 7W E27 Led 630 Lumen
rating
Snabb leverans. Tyvärr gick en av LED lamporna sönder omgående.
Cristina B.2012/11/12
Snabb leverans men ingen dimmer!!
rating
Jag är nöjd med leveransen men fick ingen dimmer med min beställning. Det står överallt om denna dimmer, men den kom inte med i beställningen. Vet ej om det blivit något fel eller?
Thomas A.2012/11/07
Mycket bra service !!!
rating
Kanonservice på alla sett och snabb leverans.
Johan Roberth Niclas K.2012/11/07
Billigt och snabb leverans
rating
Seriös butik med bra sortiment och snabba leveranser.
Pär Åke N.2012/11/05
Strålande
rating
Extremt bra service, bra support (tom lördagar) och väldigt hjälpsamma och trevliga.
Gabriel M.2012/11/05
Nöjd kund.
rating
Trevligt bemötande. Snabb leverans. Bra prisbild. Allt mycket bra. Det enda lilla är att Terms o conditions o persondatapoliktik borde stå på svenska då vi inte talar engelska i detta landet.( För att alla ska veta vad dom godkänner.) Eljo dimmer ger liten dimmring till 6 st. lampor aten 3W ,men det beror väl på att totala effekten är så liten.
Rolf Ivar N.2012/11/05
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6369
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.