Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5956 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(353 Omdöme)
Antal omdöme: 6489negative2.8%(180 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


LYSANDE!
rating
KANON-bra support och kort leveranstid!
Dan Eric Niclas H.2013/05/06
Ordning å reda...
rating
Bra service och snabb leverans......
Jesper Johan Christian H.2013/04/30
Bilutställning
rating
Köpte en ljusslinga i orange , grymt ljus . Passade till min bil som jag ställer ut . Kolla in på WWW:LSDRACING:SE
Per Lennart S.2013/05/03
ljusslinga
rating
Mycket nöjd med ljusslingan och snabb leverans även bra kundtjänst ++++++++
Bo Stefan B.2013/04/30
Imponerande
rating
Mycket bra företag, var väldigt nöjd med detaljerade ritningar till varje bild, vilket gjorde att jag kunde få rätt lampor direkt.. Mycket bra leverans framme inom 24 timmar. Har bara gott att säga om företaget, rekommenderas starkt
David Ö.2013/04/30
SUPERSNABB LEVERANS
rating
Jag är helnöjd med leverans och kvalite på proukterna jag fått.
Mats ola jörgen G.2013/04/30
Rekommenderas!
rating
Bra och trevligt bemötande. Snabb leverans.
Frida Kajsa Maria E.2013/04/29
kanon
rating
Snabb och bra leverans, lamporna hemma på 2 dagar
Stefan L.2013/04/28
En smärtfritt deal
rating
Helt enkelt kanon, toppen info, lätt att hitta nödvändig info. Helt enkelt kanon, enkel beställning med en snabb leverans. Bättre en så blir det inte:)
Rune L.2013/04/25
Snabb leverans
rating
Beställde på måndagen och hade armaturen i brevlådan på tisdagen!
Mats Ove S.2013/04/29
Ledlister
rating
Beställde 2 st ledlister á 5 meter leverades på några dagar lätta att montera och jag är supernöjd......
Anders P.2013/04/25
Kvalite
rating
Snabba leveranser snygga produkter bra kvalite. Helnöjd
Birger Sten A.2013/04/24
Varför inte vara tydlig med vad som passar i...
rating
kÖPTE EN PLATT led FÖR ATT ERSÄTTA EN 20w HALOGEN. vISADE SIG ATT JAG SLÄNGT 79:- I SJÖN - DEN GICK INTE I ARMATUREN. gISSAR ATT DET ENDAST FINNS ETT FÅTAL ARMATURER SOM DEN GÅR IN I - OM ENS NÅGON
Claes W.2013/04/22
Svar: Hejsan Vad tråkigt att höra att ljuskällan inte passade i din armatur. Det går bra att klippa av benen något ifall det är det som är problemet. Skulle du inte få den att passa har vi alltid 30 dagars öppet köp. Kontakta vår kundtjänst på 04272224 så hjälper de dig ifall du vill skicka tillbaka. Med vänliga hälsningar Rasmus Lejonfelt Ljustema AB
LED Spot
rating
Kanaon! Snabb leveranstid och hög kvalitet av spot
Rafal J.2013/04/20
Braa
rating
Det finns/fick ingen info om strömbrytare
Jon Erik R.2013/04/19
Svar: Hejsan Jon Vi försöker hela tiden att förbättra vår sida och fylla på med information. Hör gärna av dig till oss och berätta vilken strömbrytare det är du tänker på så ska vi göra vårt bästa för att få fram en tydlig information. Med vänliga hälsningar Rasmus Lejonfelt Ljustema AB
Snabbt och bra!
rating
Sjukt snabb leverans! Mycket nöjd!
Joakim Ingvar Bertil S.2013/04/18
Snabba leveranser, bra produkter
rating
Mycket bra produkter, bra service, snabba leveranser, Köpt 7-8 ledlister. Rekommenderas.
David Paul Lennart P.2013/04/16
Otrolig snabb och smidig leverans!
rating
Jag beställde några spottar sent på måndag kväll, på onsdagen kunde jag hämta ut de. Väldigt snabb och smidig leverans. Dessutom bra priser för bra produkter!
Henrik Erik H.2013/04/16
Service med perfektion!
rating
Mycket bra och grymt snabba leveranser.
Erik Robert S.2013/04/15
Snabb leverans
rating
Kommer beställa igen
Rolf Anders Mattias H.2013/04/15
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6489
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.