Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.9%(5850 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(347 Omdöme)
Antal omdöme: 6369negative2.7%(172 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Snabbt, billigt, pålitligt, bra kundservice!
rating
Har beställt ett par ggr, båda gångerna har ordern levererats på 1-2 dagar beroende på hur sent jag la ordern. Mailat frågor några ggr, fått snabba och bra svar tillbaka. Kommer absolut handla här fler ggr samt rekomendera fler att göra detsamma!
Marcus H.2013/02/01
Detta va de jag sökt hela tiden
rating
Enkelt o bra lösning. Bra service. Fick lite fel grejer sist men det löste vi ändå. Många av våra grannar har hört av sig och tycker de ser snyggt ut. De har även köpt själva och vi har hjälpt dom med montering.
Jan-Olof K.2013/01/27
Gick som förväntat. Ordern hanterades och...
rating
Gick som förväntat. Ordern hanterades och skickades snabbt. Det enda jag möjligen kan anmärka på är att det bara går välja leverans med DHL. Jag skulle föredra att ta det via Posten eftersom jag har betydligt närmare till postens utlämningsställe. Posten brukar ju också kunna leverera till brevlådan om det är mindre paket.
Mikael L.2013/01/24
Allt enligt förväntan och snabb leverans
rating
Allt enligt förväntan och snabb leverans
Björn Jörgen T.2013/01/23
Snabbt o bra levererat!
rating
Jag fick paketet, en dag efter beställs, Helt nöjd!
Per S.2013/01/22
Led list
rating
Ledelisten jag beställde kom snabbt och funkade utan problem. Jag upplevde affären som snabb och bekymmesfri. Priser har jag inte kollat men jag tror att det är OK
KG L.2013/01/24
Galet bra.
rating
Finns inte ord för snabbheten och servicen. Världsklass!
Christoffer Lars Mikael M.2013/01/23
Mkt bra
rating
Snabb och bra leverans! + även för priset!
Lars Daniel P.2013/01/21
strlålande
rating
tydlig hemsida, bra priser, utmärkt snabb leverans.
Ulla J.2013/01/20
Funkar inte
rating
Produkten pajade efter fem min
Anders W.2013/01/19
Bra hemsida snabb leverans
rating
Kan verkligen rekomendera att handla på Ljustema, bra priser och snabba leveranser.
Peter Bertil B.2013/01/19
Snabbt, har de produkter jag önskat mig, bra...
rating
När jag väl fattade mig på inloggning på eget konto så var det ju full fart framåt och helt klart vad och hur man skulle beställa. Jag kommer att beställa snart igen! Just inloggningen osv kan kanske förklaras lite bättre!
Anders Gustaf G.2013/01/22
Bra hemsida, snabb leverans!
rating
Hittade snabbt fram till den produkt som jag letade efter. Att beställa var enkelt. Snabb bekräftelse, snabb leverans. Allt till belåtenhet :-)
Lars L.2013/01/16
Mycket bra trots lite komplikationer
rating
Mycket bra kundhantering, bra priser, snabba leveranser och stort utbud. Blev lite problem med fakturan bara när jag skulle skicka tillbaka 2st lampor som inte passade men det fixade dem snabbt
Jonathan Dan Alex L.2013/01/21
Bra support och snabb leverans
rating
Kontaktade dom innan jag beställde för att kolla vad jag behöver för att beställa rätt saker till mitt LED spot paket som skall sitta i entrén som jag bygger ut . Beställde sedan och allt kom nästa dag. Ännu inte installerat LED spotarna så jag vet hur de lyser.
Robert Walter J.2013/01/15
Super snabb leverans! + för faktura utan extra...
rating
Kan inte annat än att rekommendera ljusteam.se Snabb leverans, bra priser och produkter som håller vad den lovar!
Robert Stefan S.2013/01/15
Mycket bra
rating
Klockrent helt enkelt, bra priser bra service.!
Simon Peter S.2013/01/13
Perfekt
rating
Inget att anmärka på, inga extra avgifter samt fraktfritt i januari.
Jörgen R.2013/01/12
Ljus i mörkret
rating
Vid beställningen stod det att det var restat ca 1 månad. Men jag fick hem det efter bara några dagar. Tala om snabb leverans. Smidigt att plocka ihop, till och med jag klarade det. Blev jättefint, är jätte nöjd.
Seija Marja-Lena J.2013/01/11
Snabb leverans, bra bemötande när det krånglade.
rating
I det dyraste laget, men snabb & god service överväger detta.
Anders Thomas O.2013/01/10
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6369
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.