Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5956 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(353 Omdöme)
Antal omdöme: 6489negative2.8%(180 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Snabb order
rating
Bra och snabbt behandlat
Erik Mattias Daniel K.2013/05/21
Tillmötesgående service
rating
Rapp, smidig service vid defekt produkt. Bara att rekommendera!
Petri K.2013/05/16
Bra produkter
rating
Snabb leverens och bra produkter till ett bra pris gör att jag gärna besöker Ljustema mär jag behöver ledbelysning
Peter E.2013/05/17
För utomhus, inte direkt!!
rating
Mycket dålig information. Vid köp av ett kit LED stripes, med fjärrkontroll, mottagare, transformator och LED list, så står det vid beställning att det är för utomhusbruk med IP65. (IP-klass: IP65 - Fungerar i alla utrymmen, både inomhus och utomhus). Men när man får hem det är det endast LED listen som är IP 65, allt det andra är för inomhus. Så från att man tänkte sig att det räcker med att dra fram ett 230V eluttag så visade det sig att man antingen måste ha all utrustning förutom listen, liggandes inomhus och dra en lång 6 ledar kabel fram till ledlisten. Eller att dra 230V till en fuktsäker låda där man har transformatorn, därifrån dra en 12V kabel till kontrollern i en fuktsäker låda och däifrån dra 6 ledare till listen. Alternativt ha kontrollern tillsammans med transformatorn och dra en 6 ledare till listen. (6-ledare=röd, grön. blå,V+, +, -)
Hans Fredrik H.2013/05/14
Svar: Hejsan Hans Tack för att du uppmär
Nöjd:)
rating
Första gången jag handlat från Ljustema. Helt nöjd! Leveransen gick anmärkningsvärt snabbt. Konkurrenskraftiga priser. Återkommer!
Hans erik christian timm R.2013/05/16
Suveräna
rating
Mycket kunnig personal, fantastiskt fint bemötande, snabb och smidig leverans. Dessutom mycket hjälpsamma vid strul med DHL :)
Fredrik Sten Karl Drott W.2013/05/12
De lampor som inte var trasiga var bra
rating
Köpte LED-lampor med GU10-fattning. Mycket pengar för jag köpte några stycken. En var trasig pga synligt yttre våld. Min åsikt är att säljer man så dyra lampor så måste man kolla att de är makroskopiskt hela innan man skickar dem. De som var hela är dock bra. Dimbara kanske man skall vänta lute ed att köpa? Tekniken där verkar vara bristfällig än så länge - flimrar en del trots nya fina dimmers.
Karl Anders H.2013/05/12
Svar: Hejsan Anders Vi garanterar att allting är testat och kontrollerat innan det skickas från fabriken. Ibland händer det dock att fraktfirmorna inte är helt försiktiga med alla paket och det kan uppstå skador på varan innan den når kunden. Maila oss på info@ljustema.se eller ring på 042-72224 så skickar vi givetvis en ny lampa till dig kostnadsfritt. Att dimmra ledlampor är fortfarande ett problem som du säger. Det viktiga är att man har rätt kombination med dimmer och lampa. Dimmern som vi
Fungerar precis som man förväntar sig
rating
Bra inga konstigheter
Jimmie Nicklas P.2013/05/11
Bra lyse i lamporna
rating
bra lev och bra folk att göra med.
Dan S.2013/05/11
Alla förväntnigar för ett ett webbköp uppfylldes.
rating
Mycket nöjd med lamporna och ungefär halva priset mot de lokala säljarna.
Jan Christer N.2013/05/11
Toppbetyg!
rating
Allt fungerar som man önskar!
Per Axel L.2013/05/08
Mäktig belysning
rating
Var länge tveksam till ljusslingor i LED, men ville ändå testa. Valde Ljustema, eftersom det var bra pris och inte sved så hårt om det skulle bli misslyckat. Nu när det är monterat, är det tveklöst den bästa investeringen jag gjort i mitt kök. Monterade två 5-meters slingor i passande skenor med fjärrstyrd dimmer vid en trappavsats och det blev fantastiskt lyckat. Nu letar jag efter fler ställen i huset att belysa med slingor, för det är ett riktigt lyft och det gör att man nästan väntar på att det ska bli mörkt ute, så man ser effekterna. Leveransen var snabb. Tog tre dagar, trots att det var helgdag mitt i veckan. Inga svårigheter att skarva eller förlänga slingorna. Anvisningar medföljde och var ovanligt tydliga. Fullt betyg åt detta företag.
Jon Patrik Andreas G.2013/05/08
Service++++
rating
Måste säga att servicen har alla gånger jag varit i kontakt med Ljustema varit på topp och snabbt har det gått också. Detta gör att man mår bra bara av att tänka på att man kanske behöver handla något av er snart.
Pontus F.2013/05/07
Toppen
rating
Lätt,snabbt, billigt, bra!
Seppo Johannes N.2013/05/07
Bra telefonhjälp, bra priser o snabb leverans
rating
Till mitt.biorum behövde jag såväl Ledspottar Ledlist Nexastyrning. Fick bra hjälp per telefon ,bra pris och snabb leverans. Bra info om tekniska specifikationer.
Anders O.2013/05/06
Snabb leverans och otroligt bra Kundservice!!
rating
Frågade om tips och saker som man bör tänka på, fick otroligt snabba svar och precis den hjälp jag behövde... Skickade samma frågor och funderingar till 3st olika företag som säljer led via nätet, endast ljustema.se svarade på ett sätt som verkligen hjälpte!!! Toppen nöjd!
Björn Gunnar Henrik W.2013/05/06
Snabb leverans
rating
Mycket snabb leverans. Fick varorna dagen efter beställning. Mvh Christian
Jan Kristian B.2013/05/05
Rekommenderas
rating
Snabb leverans och bäst pris.
Ola B.2013/05/04
Snabbt och enkelt!
rating
Snabb och smidig leverans i brevlådan, saknade dock fler detalj bilder på ljuslisten jag köpte.
Jan Kennet N.2013/05/04
Toppen
rating
Snabb leverans fungerar klockrent.
Bo Gösta Christer R.2013/05/02
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6489
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.