Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.9%(5850 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(347 Omdöme)
Antal omdöme: 6369negative2.7%(172 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Lyser upp tillvaron.
rating
Det är andra gången jag handlar av er och bägge gångerna har det varit både enkelt och smärtfritt. Leveranserna är oerhört snabba och produkterna uppfyller förväntningarna. Jag kommer att fortsätta handla av er.
Knut Stefan Erling L.2013/02/13
Snabb leverans
rating
Tydlig o med alla mått utsatta på hemsidan.
Olle R.2013/02/24
Snabba svar på ställda frågor, samt en snabb...
rating
Kan varmt rekommenderas
Nito Magnus Wilhelm S.2013/02/11
Skriv en fängslande rubrik
rating
Fick leverans dagen efter beställning, kanon!
Kenny B.2013/02/11
Enkelt
rating
Inga konstiga kort lätt att betala med faktura Inga extra avgifter
Jan B.2013/02/10
Fungerar bara
rating
Inget att klaga på. Snabbt och kundorienterad. Fri frakt och en fakturaavgift på 0kr är helt enkelt oslagbar. Definitivt mitt favoritställe
Heiko Thomas G.2013/02/09
snabb leverans
rating
Beställde på fredag hadde varorna i postlådan på måndag :)
Miika Risto L.2013/02/08
Och det ljusnade!
rating
Köpte LEDslinga att montera under mina köksskåp. Jättebra ljuskvalité (7,2w), lyser fint som attan, så bra att jag fått efterköpa en dimmer för att skona mina trötta ögon på mornarna. Enda kruxet är, att trots noggrann rengöring av yta innan uppsättning, så vill listen släppa lite på vissa ställen. Ljuset ska vara varmvitt, trots det upplever jag det lite kallt. Ytan som ljuset reflekteras mot kan dämpa den "kalla" effekten, så nu har jag en anledning att måla om och sätta in en ekskiva som mer tacksamt drar ner den kalla tonen, jämfört med den grå skivan jag hade innan. Sammanfattat är en självhäftande LEDlist väldigt praktiskt, tidssparande i montering, och Ljustema har väldigt bra pris på dessa. Rekommenderar denna sida till mina vänner.
Carola A.2013/03/15
Stadig leverans, mindre stabil produkt
rating
Behandling av order gick smärtfritt och snabbt. Tyvärr verkar det vara glapp i en utav mina produkter. Mindre irritation över detta men läggs ljusslingan bara i rätt läge tänker man inte på det.
Erik G.2013/02/08
Allt fungerar.
rating
Allt som beställs har svarat upp mot kraven. Allt kommer i tid. Bra service.
Jan-erik S.2013/02/09
Väldigt snabba leveranser
rating
bra priser lätt att betala
Hans-ove A.2013/02/08
Perfekt
rating
En snabb och felfri leverans
KarlErik Thorsten L.2013/02/07
Fem plus
rating
De bästa dimbara ledlamporna jag provat och till bästa pris också. Super snabb leverans. Hade varorna dagen efter beställningen!!!
Mikael B.2013/02/07
Bra service och snabb återkoppling.
rating
Blev lite orolig när jag först fick beskedet att produkterna var slut i lager. Efter en fråga så presenterades ett alternativ. Innan det blev aktuellt att välja alternativet så hade Ljustema löst det hela och de lampor som jag ursprungligen hade beställt levererades. Snyggt Jobbat
Mikael S.2013/02/07
Snabb leverans och bra produkter
rating
Väldigt snabb leverans, Beskrivningen till inkoppling av ljusslingan stämde ej riktigt. I den angavs att markeringen ( pil ) skulle vändas mot röd ledare vilket var felaktigt. Kontaktstycket var nog felkopplat från leverantören.
Rolf L.2013/02/04
Snabb support!
rating
***** här kommer 5 stjärnor till !
Mikael J.2013/01/31
KLOCKRENT
rating
Mitt omdöme på en skala 1 - 5 där 5 är bäst. Leverans 5 Retur 5 Kreditering 5 Leverans av ny vara 5
Per Thomas E.2013/02/06
LED leverans med blixtens hastighet
rating
Lysande!!!!
Per Mikael V.2013/01/29
Bra söksida och snabb leverans.
rating
Mycket nöjd med sortiment, priser och leverans. Nästa gång jag ska ha liknande produkter kommer jag att titta hos Ljustema först.
Kennet Richard Martti O.2013/01/29
Snabbleverans
rating
Bra hemsida att handla från. Mycket hög kvalité på led spotlighten.
Sten-Olof Tage S.2013/01/28
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6369
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.