Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5956 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(353 Omdöme)
Antal omdöme: 6489negative2.8%(180 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Snabb leverans
rating
Siten lätt att använda och snabb leverans. Dock besviken på den köpta produkten som inte var så ljusstark som förväntat.
Risto Kenneth B.2013/06/01
Svar: Hejsan Risto Tack för din recension. Berätta gärna vilken produkt du har köpt. Vi försöker alltid att skriva ut vad ledlampan motsvarar i traditionell belysning. Om någon av våra produkter inte stämmer överens med vår beskrivning vill vi väldigt gärna veta det. Du har alltid 30dagars öppet köp ifall du vill skicka tillbaka lamporna. Med vänliga hälsningar Rasmus Lejonfelt Ljustema AB
Mycket bra snabb leverans bra support
rating
100% posetivt
Carl Dennis A.2013/05/31
Inga bekymmer.
rating
Snabbt och bra. Brevet kom efter någon dag. Lamporna motsvarade förväntningarna.
Björn K.2013/06/01
LED-LAMPOR TILL MC:N
rating
Ljustema var snabba och bra på att leverera lamporna men H1 lampan ryms inte i lyktan p.g.a. den grova diametern. Det är kanske någonting man kan informera om på hemsidan, att hålet i lyktan där lampan skall in kan vara för litet.
Magnus M.2013/06/02
Svar: Hejsan Magnus Tyvärr är ofta ledlampor i en annan form än de traditionella halogenlamporna. På alla bilder har vi därför ritat in alla mått på fordonslamporna. Skulle det ändå bli fel har vi alltid 30dagars öppet köp som gör att du får alla pengar tillbaka utan krångel. Med vänliga hälsningar Rasmus Lejonfelt Ljustema.se
Snabbt och enkelt
rating
Letade runt och behövde LED R7s 78/118mm. Sturt urval. lätt att beställa och prularna dök upp två dagar efteråt.
Magnus William T.2013/05/31
Lätt att handla - Snabba leveranser - Bra priser
rating
Har handlat hos ljustema.se 3 ggr. Samtliga ggr. har mina beställningar hanterats på bästa sätt, levererat senast tredje vardagen. Jag kan rekommendera ljustema.se
Dick W.2013/05/29
Bra priser
rating
Bra kvalité på sina produkter. Snabba leveranser
Mattias B.2013/05/30
Bra bemötande och snabba
rating
Produkten var inte som vi hade tänkt oss men mycket snabb leverans.
Anders Peter A.2013/05/29
Mkt nöjd
rating
Jag är mkt nöjd med min order fick vad jag ville ha, och fick massa bra service när jag ringde
Sven Johan M.2013/05/28
mycket lättarbetat
rating
bra spotar lätt installation snygg belysning snabb handläggning
Per Egon R.2013/05/25
Rekommenderas!
rating
Allting funkar.
Magnus Daniel W.2013/05/22
Perfekt
rating
Snabbt, enkelt och billigt utan krusiduller.
Jarl Hoff W.2013/05/21
Utmärkt !!
rating
Man får det man beställt snabbt utan krångel. Bra priser och stort urval
Sven Arne L.2013/05/21
Förväntan uppfylld
rating
Bra produkter, rätt priser, smidig beställningsfunktion, snabb leverans. Precis som man förväntar sig av en modern leverantör som vill vara med och konkurera om kunderna.
Karl Anders Olof M.2013/05/20
Kvalitetstänkande
rating
Det var mycket lätt att installera ock inget fattades i kartongen. Bra bemötande vid beställningen. Blev exakt som jag tänkt mig.
Bengt Harry N.2013/05/20
Kanon service, Snabb leverans.
rating
Produkten jag köpte levar upp till mina förväntningar.
Henrik R.2013/05/19
Snabb leverans
rating
Snabb service bra priser
Rolf Ingemar W.2013/05/18
Bra affär
rating
Allt gick smidigt.
Martin Simon R.2013/05/18
Bra bemötande och snabb leverans
rating
Snabba leveranser Bra kundbemötande Skulle något bli fel, rättas det till snabbt och enkelt
Per Arne Stefan S.2013/05/18
Totalt sett nöjd.
rating
Beställde 7 dimmbara ledd-spottar, aningen repigt glas på den ena, dock inget man ser när de kommer upp i taket. Svårt att ge ett rättvist betyg på något man just köpt. Håller lamporna i 10 år är jag nöjd, men det vet jag inte än. Godkänt hittills. Bra hemsida!
Ingvar Patrik K.2013/05/17
Svar: Hejsan Patrik Tack för din recension! Hör gärna av dig till oss om du vill byta ut lampan med repigt glas. Så ska det givetvis inte vara. Vi hoppas på ett nytt betyg efter 10 år då =) Med vänliga hälsningar Rasmus Lejonfelt Ljustema AB
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6489
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.