Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5954 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(353 Omdöme)
Antal omdöme: 6487negative2.8%(180 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Snabb och korrekt leverans
rating
Kommer handla fler gånger.
Karl Johan Thomas H.2013/06/10
Toppen
rating
Bra site, snabb leverans och utomordentligt bra hantering av retur
Max Erik Anders T.2013/06/19
Grym service
rating
Snabb , bra leverans. Beställde på tisdagen fick sakerna på onsdagen. Går även bra att ni via telefon vilket är ganska ovanligt för ett internetbolag. Handlat många produkter.
Roger R.2013/06/10
bra och billigt
rating
Priser bra ..bra saker
Lars Fredrik O.2013/06/10
Snabb leverans.
rating
Fungera helt perfekt .
Olov Magnus H.2013/06/09
Snabba leveranser,lätt att beställa
rating
Verkar vara bra grejor, bra service. Kan rekommendera till flera
Erik Stefan E.2013/06/08
Ett seriöst och 100% serviceinriktat företag...
rating
Kan verkligen rekomendera Ljustema till alla som vill handla infällda ledspottar till ett bra pris. Jag köpte till hela köket, fick senare komplettera med två extra, de skickade då fel färg men en dag senare låg det två nya med rätt färg i brevlådan. Likadant med en driver som var dålig efter ett dygn låg det en ny i brevlådan. Fantastisk service och bra telefonsupport. Rekomenderas Varmt
Per-Eric L.2013/07/27
Tillmötesgående
rating
Bra grejer till bra priser och snabb leverans.
Kenth Roland J.2013/06/07
pålitlig
rating
snabba leveranser och bra resbond när man ringer dom
Ronny G.2013/06/08
Trevligt bemötande men lång leveranstid
rating
Jag har beställt lampor två gånger från ljustema och tycker att kontakten har varit kalas. Första gången funkade inte en av trasformatorerna och då fick jag en ny inom några dagar utan retur eller konstiga frågor. Nu, andra gången, är dessvärre lamporna slut i webshoppen och leveranstiden beräknas till upp till en månad, lite i längsta laget enligt mitt tycke. I övrigt nöjd!
Karl Andreas Olavi D.2013/06/07
Svar: Hejsan Vad kul att höra att du är nöjd med dina beställningar! Vi beklagar att lamporna du ville köpa var slut i lager. Det är alltid tråkigt när vi inte lyckas hålla lagret i synkning med försäljningen, både för våra kunder och för oss. Upp till en månads leveranstid står det automatiskt när en produkt tar slut. Oftast är produken redan på väg till oss och det brukar handla om ca 1 veckas leveranstid. Vi tackar för dina synpunkter och försöker lära oss mer om våra försäljningstoppar och kompense
Bra produkter, snabbleverans!
rating
Jag kan rekommendera att handla från ljustema.
Göran R.2013/06/11
Bra!
rating
Snabb leverans
Charlie Kristian R.2013/06/05
Proffsigt bemötande
rating
Snabbt och proffsigt bemötande vid komplettering av tidigare köp.
Ewa-Pia Mariana P.2013/06/05
Lätt och kvickt
rating
Jag är mycket nöjd med Ljustema, bra produkter och snabb leverans. Kommer säkert att återkomma vid köp av belysningsartiklar.
Lars Gustaf L.2013/06/04
Enkelt och smidigt!
rating
Bra tjänster och snabb leverans. Toppen!
Mikael Reine S.2013/06/04
Supersnabb respons & leverans
rating
Rekommenderar varmt denna shop :-)
Glenn Mikael Peder K.2013/06/27
Riktigt snabbt och bra
rating
Snabba och lätta att handla från.
Andreas Emil V.2013/06/03
Alldeles utmärkt!
rating
Kanon! En lampa gick sönder men dom skickade en ny kostnadsfritt utan mankelemang, riktigt bra.
Mats Lennart L.2013/06/03
Snabb leverans
rating
Siten lätt att använda och snabb leverans. Dock besviken på den köpta produkten som inte var så ljusstark som förväntat.
Risto Kenneth B.2013/06/01
Svar: Hejsan Risto Tack för din recension. Berätta gärna vilken produkt du har köpt. Vi försöker alltid att skriva ut vad ledlampan motsvarar i traditionell belysning. Om någon av våra produkter inte stämmer överens med vår beskrivning vill vi väldigt gärna veta det. Du har alltid 30dagars öppet köp ifall du vill skicka tillbaka lamporna. Med vänliga hälsningar Rasmus Lejonfelt Ljustema AB
Mycket bra snabb leverans bra support
rating
100% posetivt
Carl Dennis A.2013/05/31
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6487
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.